Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lütfen pazartesiye dek destek :(

Lütfen pazartesiye dek destek :(
0
178

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ARKADAŞLAR 170 BOYUNDAYIM SİSMANIM FAKAT COK GOSTERMİYORUM VE Bİ KIZI COK SEVİYORUM TENEFÜSTE ONU PEŞINE DÜŞÜP TAKIP EDİYORUM COK HOŞ MELEK GİBİ ONU NASIL KENDİME AYARLAYABİLİRİM ONU COK SEVİYORUM VE SESİM COK GÜZEL JUSTİN GİBİ LAKIN SİSMANLIKTAN VE TİPTEN KAYBEDİYORUM LUTFEN YARDIM EDİN COK GÜZEL KIZ VE ILK KERE CIKICAM UTANGACIM :s

Similar threads

Merha 2019 aİlesİ sİmdİ benİm arkadaŞimin randevusu var yarin sonradan İste bende gİtcem sinifta askini İtİraf etcek arkadaŞimin sevdİgİ kizin arkadasida olcak bende onu sevİyorum fakat bİlmİyo birak fln demeyİn onu cok sevİyorum bana bİ yardim edİn ne yapmaliyim kiz okadar gÜzelkİ :s lutfen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Nasil basliyacami bilmiyorum fakat ben bir kizi cok seviyorum lakin o beni semiyor galiba, sorun burda degil sorun arkadasim onu seviyor ve galibada kizda onu seviyor,bu kizla ben ve arkadasim cok yakiniz ,ilk gordugumde kiza ask oldum lakin kimseye soyleyemedim hata yeri geldi onu sevmiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Slm arkadaslar benim cok ii bir sinif kiz arakadasimla ilsikim vardi yani arkadaslik iliskisi ask mask yoktu aramizda hic te olmadi cunku kiz sevdigi vardi o yuzden bende arkadaslik la basladim sandim ama asik olmam diye aradan 3 ay gecti her gun okulda beraberdik ders yapardik gulurduk velan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Iyi Aksamlar Daha once size bahs etmisdim o kizdan siz dogru diyordunuz sevmiyor diye Ama ben Allah icin el uzattim ona bir tarafdanda şayet kafamda kurdugum senayo ile Allahin karsima cikardigini dusunuyordum Lakin simdi anliyorumki onu hic sevmemisdim yalnızca hoslanmisdim sonradan ogrendimki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Sa arkadaŞlar benİm benİm bÜyÜk bİr sorunum var mahallemİzde güzel bİr kiz var onu hergÜn gÖrÜyorum konuŞuyorum fakat tel nosunu bİr tÜrlÜ İsteyemedİm ne yapmaliyim nasil İstemelİyİm onu sevİyorum ne yapmam gerektİnİ dÜŞÜnmekten kafayi yİyİyecem bana bİ yardim ltfen beklİyorum yorum yaĞpan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt