Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lütfen takviye eder misiniz?

Lütfen takviye eder misiniz?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar Ilk ilk kez imlâ azıcık uzun olabilir ama lütfen okuyun Kendimi tanıtayım 18 yaşında üniversiteye hazırlık sürecini ikinci kez geçiren bir erkek kardeşinizim (birincil yıl hedefimi tutturamadım) Evet arkadaşlar belli başlı mevzum şu:

Bu yaşıma değin hiç kız arkadaşım olmadı Kızlarla konuşurken kendi mi fazla fena hissediyorum Hatta kızlarla konuşamıyorum bile Erkek arkadaşlarım kızların yanındaysa onun yanına gidiyorum ve o saye de konuşuyorum kızla Oda özensiz Nedense tüm erkek arkadaşlarım kızlarla fazla bakımlı konuşuyor lakin ben konuşamıyorum Boyum kısa ve kendi mi yakışıklı görmüyorum (Allah günah yazmasın kendimi çok tipsiz görüyorum) Birincil defa konuştuğum bir kız oldu Ama o kadar böyle değil Hayatım da birincil defa aşık olmuştum Hemde sırılsıklam Ama bir türlü öneri edemiyordum Çünkü; keza kendi mi tipsiz görüyordum ve şimdi ye dek bırakın sevgiliyi hiç kız arkadaşım bile olmamıştı Lakin bu kız çok farklıydı Bazen 34 gün mesajlaşmayınca kız bana mesaj atıyordu ve bu benim hayatımda bir ilkti Ilk kez bir kız beni merak etmişti Nasıl mutlu olduğu mu anlatamam size Tek isteğim bu kızın benimle çıkmasıydı Çok lakin fazla öz güvenim gelicekti ve derslerime odaklacaktım Sonunda cesaretimi topladım ve kıza mesaj attım Sana bir şey söylemem lazım diye Kız anladı ve olmaz dedi biz arkadaş olarak daha iyiyiz dedi Demesiyle birlikte hayatım resmen çöktü Zaten bu yıl üniversiteyi kazanamazsam intihar edicektim ve ikinci bir sebebim de bu kız oldu (intihar edeceği mi tüm hocalarım ve arkadaşlarım biliyor Bu konu hakkında şaka yapmam doğrusu) Şu Anda lütfen söyleyin, benim ne yapmam lazım Neden benim hiç kız arkadaşım olmuyor Neden her zaman tek başıma ders çalışıyorum Neden kimse yanıma gelmiyor?

858,477Konular
981,288Mesajlar
29,559Kullanıcılar
aaaaaaaaaaaSon üye
Üst Alt