Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lütfen takviye edin! Kızdan fazla hoşlanıyorum amaa...

Lütfen takviye edin! Kızdan fazla hoşlanıyorum amaa...
0
148

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Lise 1 deym Karşısında sınıfta bi kız var yani baya hoşlanıyorum ya daha açık konuşmak gerekirse seviyorum Kızla hiç bi konuşmam yok adını bile bilmiyorum Ve kız 10 Sınıflardan bi çocukla takılıyo galiba Ama sevgili filan değiller Ya nasıl tanışablrm nasıl ya?? Lütfen destek edin

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Ilk Olarak olayı kısa bi özetleyim Dersanede bi kız gördüm beğendim facede ekledimBugün oldu bu olayların tümü Kız kabul etti konuşmaya başladık baya uzun bi sohbet geçti aramızda Lakin en sonunda kız beni nerden buldun dedi bende bi arkadaşım adını filan söyledi bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
arkdaşlar iyi günler, 15 yaşındayım bu zamana değin yalnızca 1 kızla çıktım kızlardan çekinirim lakin muhabbet kurarım, kızlarla genelde kanka olarak takılırım, ben bi kızdan hoşlanıyorum fakat kıza bir türlü açılmaıoyrum keza korkuyorum hemde ne yapacağımı kızla nasıl buluşacağımı onunla ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Ben beyza diye bi kızdan hoşlanıyorum biz bu kızla 8 de benzer sınıftaydık samimi değildik şuan farklı okullardayız lakin mesajlaşıyoruz ve de kız bizim mahallede ama yüz yüze görüşmüyoruz ben bu kıza sevdiğimi faceden söledim kız beklemezdim senden gibi şeyler dedi beni engelledi oğlanın biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Arkadaşlar 1 aydır okuldan bi kızla çıkıyomAma bu kızın benden önce bi ilişkisi olmuş 1 sene kadarKıza öneri ettiğimde çıktığı yoktu kızınŞu an çıkıyoz fakat kızın peşini bırakmıyo çocuk en sonunda ya o beni öldürcek ya ben onuKız beni fazla seviyo yalnız bu çocukla arasında baya olaylar olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
beyler ben bi kızdan hoşlanıyorum kızla dügünde tanıştım 3 kez gördüm ve ondan fazla hoşlanıyorum fakat kıza bi turlu soyliyemedim ne yapmam lüzumlu kız gecen hafta almanyaya döndü msn de konusuyoruz fakat bi türlü soyliyemedim ondan hoşlandıgımılütfen takviye edin bu gibi konularda acemiyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,496Konular
981,692Mesajlar
29,769Kullanıcılar
GuidingSon üye
Üst Alt