Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

lütfen takviye gerekli ACİLL

lütfen takviye gerekli ACİLL
0
157

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar 13 yaşında bi erkeğim kankam olan bi kızdan çok hoşlanıorum ama çıkma teklifi ettikten daha sonra onu bidaha görememe bidaha konuşamam korkusu duyuyorum çünkü
O'na Fazla Layık Veriyorum
yarım edin lütfen
sırası gelmişken kız benden 6 ay kadar büyük

Similar threads

Arkadaşlar ben aşk meşk konularında gelişmiş değilim asosyalim 8 e geçtim lakin 15 yaşındayım 1 yıl geç başladım ,geçen sene hoşlandığım bi kız vardı okullar açılalı 2 gün oldu o hoşlandığım kızdan yeniden hoşlanmaya başladım çıkma teklifi etmek istiyorum fakat kabul edermi etmezmi korkusu var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Merhaba Arkadaşlar; Ben okulumda (İzmir) benimle benzer sınıfta olan bir kızdan hoşlanıyorum (hatta hoşlanmaktan çok daha öte lakin aşığım diyemem) Bu kızla ara sıra çok iyi anlaşıyoruz bazen ise(fazla nadir) hiç birbirimizle konuşmuorz bile Ama şu lahza çok iyi arkadaşım denebilir Örneğin ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Ben beyza diye bi kızdan hoşlanıyorum biz bu kızla 8 de benzer sınıftaydık samimi değildik şuan farklı okullardayız lakin mesajlaşıyoruz ve de kız bizim mahallede ama yüz yüze görüşmüyoruz ben bu kıza sevdiğimi faceden söledim kız beklemezdim senden gibi şeyler dedi beni engelledi oğlanın biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
öncelikle selamlama arkadaşlar ben bi kızdan hoslanıyorum ve bunu kız bilmiyo ve size basımdan geçen bi olayı anlatım biz bununla ilk okulun bahcesinde geziyoduk sonra bu işte msn adresimi istedi bende verdim sonra arkadaşlarımdan telefon numaramı istemiş duvar kenarında otururken aralıksız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Lütfen okuyun lütfen :S:S Meraba arkadaşlar konu gayet açık hiç kilitlenmeye lüzum yok başlık uyumufelan yüzünden sorunuma geliyorum yaşım 16 bugüne değin hiç bi kızla çıkmadım lakin bu sene sınıftan bi kızla tanışmıştım fazla güzeldi mektep başladığından beri aklım ondaydı bi türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,496Konular
981,708Mesajlar
29,779Kullanıcılar
meso1212Son üye
Üst Alt