lütfen yadım fazla kararsızım mrb arkadaşlaryina anlatack kmsem olmadığı için brdayım baya uzun olcak o yzden ilgilenmeyeblrsinz lakin çoktan çok tşk ederim o dost olduğum iki kişyle derdi sorunu varhemde affedilmeyecek suçlar yaptılar diğerlerine karşıbnm onların yanında yer almamla herşey başladıo iki kız arkadaşıma edilen laflara karşılık diğer fazla yakın olduğum arkadaşlarımınn gözünde fena oldum(aslında şu anda gtsem knuşsam bnmle knuşurlar biliyorum)bn eski arkadaşlarımı geri istiyorum ama yüzüm yoklutfenyadimcokkararsizim5c51a62390e56alt Frown aslında sorun iyice bu yok sorun müslüm9sınıfta benzer sınıfta okuduksonra bölüm seçme nedenyle farklı sınıflara ayrıldıkfakat bir sene sonradan o birim değiştirerek bizim sınıfa geldi9sınıfta böylece iyiydik ama anlatamamfazla iyi arkadaştıkherşeyimizi bilrdikhatta onan hoşlanmaya başalamştımbölüm değiştrdiği senelerde minik bir olay nedenyle küsmüştümayrı sınflarda olmamzdan dolayı eskisi gibi de değildikherşey sonradan onun bizim sınfa geçmesiyle başladıbizim sınıfa geçtiği gün bana msj atarak barışmak istediğini syledi ve özür diledibn affettim bunu ve knuşuyorduk aynı sınıftaydık bnden mutlusu yoktufakat sonradan öteki arkadaşlar yani bizim kötü olduğmuz arkadaşlar bununla knuşmuşlaronlarla knuşursan bizi sil demişler o da çook uzun zaman düşünmüş ve onları seçmişbnmle knuşmuyordu artıkonları seçmesinin nedeni ise ne biliyor musunuz? burada hiç arkadaşının olmamasıo vanlıydıbn ise kütahyalı onun buralrda kimsesi yoktuyurtta kalıyorlardı tümü bunun için erkek arkadaşlarını seçti sırf bu yüzdenüstelik doğudaki eğitim şartlarından nedeniyle da bnden 2 yaş büyükkorkmuyor onlardan sdce yalnız kalmak istemiyorbnimle knuşmak istedi bn hep onu dalgaya aldım fazla kırılmıştım hala da öyleonun bir ürkek olduğunu düşünüyorumbugün o kız arkadaşımın biryle dertleşmişler diğer erkek arkadaşları yokkendemiş ancak yasemin bni anlamıyorçbn onunla knuşmak istiyorum(diğer arkadaşları olmadığı zman)ama o her zaman bni dalgaya aldıben sizin yanınızda olmayı fazla istedim lakin sonçta yurrtayım ve kendimi de düşünmem lazımlakin yasemni de seni de fazla seviyorum demiş ama yasemin bni anlamıyorçkötü davranıyor demiş bunları sylerken de ağlamışarkadaşım anlattı bularıne yapacağımı bilmiyorumhiç bi çıkar yol değilonunla hiç muhatap olmasam mı(gerçi o beni güldrmek için bişeyler deyip duruyo diğerlernden saklı)yoksa bira daha mı iyi davranayımsizde fiilen korktuğundan mı yapıyorpek iyi bir insan oysadiğerleri gibi yoküstelik bnm bi sevgilim var9 sınıfta bunu o da biliyordu müslüm sınıfa gelince yine ondn hoşlanmaya başladımlakin bunun hoşlanmak mı yoksa arkadaşlık mı olduğunu bilmiyorum sanırım arkadaşlık daha ağır basıyor onu öyle fazla seviyorum oysa ne yapıcam ben ne yapıcam: bnm ama aşk mı arkadaşlık mı alamadım napıcam da bilmiyorum bnmle nrmal olrak knuşmıycak sadce onlar olmadığı vakit ne olur yardım edin ne yapıcam bnlutfenyadimcokkararsizim5c51a62390e56alt Frown bu duygularımı kndimle bile pylaşmaktan korkuyordum arkadaşlık deyip bastrmya çalşıyorum ne bu ltfen takviye edinlutfenyadimcokkararsizim5c51a62390e56alt Frown