iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar ben 4 gün daha sonra 15 yaşıma gireceğim,Lise 1 öğrencisiyimBundan 34 ay önce okulların açılmasıyla yeni derslik arkadaşım olan bir kızla tanıştık ve ona aşık oldum,Bu ilk aşkımdı daha öncede sevdiğimi sanıyordum lakin yalnızca sanıyormuşum daha önce hiç böyle duygular yaşamamıştımVe o kız bana yaklaştı oda seviyormuş 1 ay dek çıktık lakin nedense o beni terketti ve sebebini söylemedi,bildiğim tek şey ayrıldığımızdan 1 hafta önce daima üzgündü güya depresyondaydıNeyse, ben onu hiç unutamadım zaten 8 saat benzer sınıftayız ne değin istemesemde gözlerim okula,sınıfa her girdiğimde onu arıyordu sürekli gözgöze geliyordukSırf bu aşk yüzünden derslerim bile berbat oldu her zaman taktir alırken okula 5 likle girmişken bu dönem 4 zayıf getirdim hiç bir şey alamadımFakat kızla ara sıra konuşuyorduk ara sıra onunda hala beni sevdiğini hissediyordum bazen mesaj atıyordu bana ben konuşmak istemesem bile o istiyordu bazende ben yakınlaşıyordum ona işteAma fazla kere kalbim kırıldı çünkü sevildiğimi sandığım zamanlarda sevilmediğimi anlamıştım bir süre sonradan fakat içimde her zaman bir umut,coşku vardı ben onu seviyordumHer neyse ona onu sevdiğimi söyledim oda aynı şekilde karşılık verdi 11 gün önce 20 Ocak'ta bitmiş çıkmaya başladıkİlk 12 gün fazla iyiydi,bayağı mutluydumAma hissettiğim şeyler hiç bir süre eskisi gibi olamadıHalen daha garip hisler içersindeyim,çok mutsuzum bazen seviyorum diyorum bazen içimden sevmiyormuşum gibi geliyor,yada seviyorum fakat aşk bitti : Fakat o beni bu sefer çok seviyor ilk çıktğımızdan daha çok seviyor bana bağlandığını söylüyorOnu hiç üzemem o canımın bir parçası her gün Allah'a dua ediyorum ona olan sevgimi artır diye : Acaba yaşadığım şey bu mu ?
''Birini elde ettikten sonradan ondan soğumak'' googlede aratırsanız bunla ilgili sözlüklerde bir sürü entry var :
Artık kendimde dehşet etme derecesine geldimBana lütfen bu konuda takviye edinEğer aşkım bittiyse aynı kişiye baştan aşık olabilirmiyim ? : Çoktan teşekkürlerBirde yaşadığım bu şeyler kalbimin fazla kez kırılmasından olabilirmi sevmekten korkmaktan fln ve bir süre sonra geçer mi ? : Teşekkür Ederim
''Birini elde ettikten sonradan ondan soğumak'' googlede aratırsanız bunla ilgili sözlüklerde bir sürü entry var :
Artık kendimde dehşet etme derecesine geldimBana lütfen bu konuda takviye edinEğer aşkım bittiyse aynı kişiye baştan aşık olabilirmiyim ? : Çoktan teşekkürlerBirde yaşadığım bu şeyler kalbimin fazla kez kırılmasından olabilirmi sevmekten korkmaktan fln ve bir süre sonra geçer mi ? : Teşekkür Ederim