Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

LÜtfen yardim edİn ...

LÜtfen yardim edİn ...

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
beyler ben bi kızdan hoşlanıyorum kızla dügünde tanıştım 3 kez gördüm ve ondan fazla hoşlanıyorum fakat kıza bi turlu soyliyemedim ne yapmam lüzumlu kız gecen hafta almanyaya döndü msn de konusuyoruz fakat bi türlü soyliyemedim ondan hoşlandıgımılütfen takviye edin bu gibi konularda acemiyim birazcık

Similar threads

beyler ben bi kızdan hoşlanıyorum kızla dügünde tanıştım 3 defa gördüm ve ondan çok hoşlanıyorum ama kıza bi turlu soyliyemedim ne yapmam lüzumlu kız gecen hafta almanyaya döndü msn de konusuyoruz fakat bi türlü soyliyemedim ondan hoşlandıgımılütfen destek edin bu gibi konularda acemiyim azıcık
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
arkadaşlar sağolsun arkadaşım hesbaının şfiresini verdi sizlerden yardım alabilmek için Arkadaşlar ben 10sınıfa gidiyorum bi kızdan hoşlanıyorum çok tatlı,fazla şeker gülüşüyle beni bitiriyor,birincil zamanlar bakmıyordum çünkü sevgilim vardı benzer sınıftaydık ayrıldık sevgilimden bi zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Selamlar 2019 Arkadaşlarım; Ilk Kez konunun tam yeri burası mı bilmiyorum lakin Kadın Aklı zorunlu bana Hemcinslerim maalesef pozitif şehvetli olmadığı için ve belaltı baktıkları için ilişkilere yardım bulamıyorum çağrılarıma Bir kızdan hoşlanıyorum, aslında fazla seviyorum Ama diyemiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Ben beyza diye bi kızdan hoşlanıyorum biz bu kızla 8 de benzer sınıftaydık samimi değildik şuan farklı okullardayız lakin mesajlaşıyoruz ve de kız bizim mahallede ama yüz yüze görüşmüyoruz ben bu kıza sevdiğimi faceden söledim kız beklemezdim senden gibi şeyler dedi beni engelledi oğlanın biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
arkdaşlar bi kızdan fazla hoşlanıyorum hemde fazla geceleri bzn hiç uyuyamıyorum ben lise2 o lise 1 di ben 3 oldum o 2 şuan neyse kızla her zaman tanıstıgımızda her zaman yanıma gelirdi tenefslerde ast ben utangacım olmuyor arkadaşız biliyor fakat gerçekten oda hoşlanıyor gibime geliyor neyse...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,497Konular
981,927Mesajlar
29,941Kullanıcılar
ahmetrıdvanSon üye
Üst Alt