Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

lütfen yardım edin :(

lütfen yardım edin :(
0
113

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
lütfen yardım edin :( merhaba arkadaşlar ben 15 takvim evliyim ve 5 aydır bebek istiyoruz ama az önce olmadı geçen gün reglim bitti reglimin bittiği akşam ilişki yaşadık yarım saat ayaklarımı duvara dayadım yattım lakin ayağa kalktığımda çok şiddetli şekilde kanla girift bir akıntı oldu güya patlama yaşamış gibi çok korktummm derhal banyoya gittimm ertesi gün yeniden aynısı oldu ilişkiden sonra kanama oldu adetimde tam bitmişti neden böle oldu anlamadım bu gün adetim biteli üçüncü gün ve kanama kahverengi şeklinde devam ediyo korkuyorum acaba bere ffalan vardı onun etkisimilutfenyardimedin5c59ae5aeeb6dalt anlayamadım lütfen haberdar olan anlayan varssa destek etsin  

Similar threads

Korumasız ilişki yaşadım regl olamıyorum reglim gelmiyor yardım lütfen Merhaba 4 temmuzda korunmasız bi şekilde ilişkiye girdim içime gelmediğini söylüyor partnerim ben de birincil gelen meninin kasığıma geldiğini hissettim ama emin değilim 6 temmuzda ella kullandım 8 temmuzda ara kanama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
1 buçuk 2 senedir çocuğum olmuyor Lütfen yardım edin Lütfen takviye edin 1 buçuk 2 senedir çocuğum olmuyo adetimde geç kalma var bu gün üçüncü günüm adet yaklaşık 10 gündür gögüs uçlarında bi hassasiyet oluştu ve normaldede akıntım vardır fakat bu aralar daha fazla hiç rüya görmem ama 4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
destek edin! düzenli adet görmeme rağmen geçen ay adetim 5 gün geçtiumut yerini üzüntü aldı0206 2011 adet olmam gerekiyorduve gece 11 de pembemsi bir kanama oldu az eksik geldigece boyunca daha önce yaşadığım adet sancısı yoktuyerleşme kanaması diye ve biraz üzgünlükle bekledimama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Üzerine görme olabilir mi ? Destek lütfen Hanımlar merhaba Aranıza yeni katıldım umarım konuyu içten yere açmışımdır 8 buçuk aylık evliyim, uzun zamandır bebek istiyoruz En son reglim 6 aralık tarihinde gerçekleşti gecikme üstüne ocak ayında doktora gittim fakat ultrason da hamilelik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
implantasyon kanamamı bu ? anlamadım destek lütfen implantasyon belirtileri implantasyon kanaması yaşayanlar balçık gibi adet kanaması ilk önce merhaba tüm melekler 23 yasındayım ve evliyim bundan 1 hafta önce adet oldum lakin adet kanamam çamur gibi ve kahverengi oldu 4 gün sürdü ancak ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,481Konular
981,457Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt