Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lütfen Yardım S-E-V-İ-Y-O-R-U-M -Ç-O-K Lakin ....Gir

Lütfen Yardım S-E-V-İ-Y-O-R-U-M -Ç-O-K Lakin ....Gir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hemen Anlatıcaklarımı İyi Dinleyin Teşekürler Çoktan güzel okuyup anlatana 3 tane kulanıcıdan 3 tane ++Reppp

derhal ben okula yeni gectiğimde sınıfa girdim sınıfa girmem kızı görmem anında kızdan hoslandm derslerde cok farkındaydım kız aralıksız bana bakardı bende caktırmazdım sonra arkadasına sordum kız seni seviyor dedi
sonra bende ona bakmaya basladım sonra arkadası yanıma geldi dediki arkadasım sen ona bakarken bak bak bana bakıyor diye arkadasını cimcikliyormus sınıfta ama daha sonra bir gerizekalılk yaptım cok şımarmaya basladım aralıksız makara yapıodum sınıfta bir arada kıza yaptım msnde ödevde cok işe yarıyon şkaya bak pehh etmez olaydım sonradan kız bnle küstü 3 ay felan 3 ay boyunca sınıfta kesintisiz tartışma ederdik birbirimiz söz ederdik öğretmen sizn alıp veremediniz ne diyordu sesimiz cıkmıyodur daha sonra kızlayine tartışma etim bana resmi olarak bunları dedi ben seni seviyordum evet fakat sen cok saf davradn gerizekalısın vs vs şeyler dedi bende tabi sesimi cıkartmadım sonradan kız biriyle cıkcak diye duydum ağlamak istemedim sınıfa birdenbire gözümden yaş yaktı gitim wcye kafamı duvrlara vurdum kendi
kendime salaksın aptal kapıları tekmeliyodum kız cocukla cıkmaya basladı sonra sınıfa getirirdi beni kıskandırmak için die düşünüyorum çümkü içeri gelince benim kızdımı biliyordu bir ara cok kızdım kapıyı vurdum cıktı yüzünde bir tebesüm oldu kızın arkadasına sordum öylesinemi cıkıyor cocukla dedim evet dedi derhal kız nasıl olursa olsun beni sevmiyor gibime geliyor fakat yeniden ağız dalaşı ediyoz söz atıyoz basen caktırmadan bana bakıyor bende ona bakıym anlıcanız durumuma bir el atın lütfen kızı öyle cok seviyorumki onun için ÖLÜRÜM ne yapmam lasım kıza dedimki seni bundan böyle arkadas olarak seviyom dedim :S:S:S:S ne yapmam lasım nasıl davranmam lasım ben olmadan sınıfın makarasıda olmuyor illa salaklıklar yapmam lasım fakat düzelmem için yardım bügün fotoğraf dersinde bana dedi gerizekalı olmaya devam et dedi sen kızarak ben yıl snu kıza bişeyler demem lasım affetirmem lasım yeniden cıkma teklfi ederek sevdiğim olmasını istiyom ve kızın beni hala sevdini nasıl anlarız ne yapmam lasım

not kızla suan arkadas olarak barışığız fakat seviyorum

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt