Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lütfen yardım sevgilimle yıldönümümüzü nasıl kutlayabilirim
arkadaşlar zamanım baya daraldı ltfn yardım edin ya hiç bi planım yok ve aklıma yapabilceğim adam gibi birşey gelmiyo nasıl kutlayabilirim bu özel günü lütfen bi fikriniz varsa söyleyin
arkadaşlar konuyu açcak başka bi yer bulamadım yarın sevdiğim kızla ilk yıldönümümüz ama hemen şimdi birşey tasarlayamadım fikirlerini benimle paylaşırsanız fazla sevinirim yaşım 18 lütfen bu özel günde yapabileceklerim hakkında bir fikriniz varsa benle paylaşın yardımlarınızı bekliyorum çoktan...
arkadaşlar yarın sevdiğim kızla ilk yıldönümümüz lakin henüz birşey tasarlayamadım fikirlerinizi benimle paylaşırsanız fazla sevinirim yaşım 18 lütfen bu özel günde yapabileceklerim hakkında bir fikriniz varsa benle paylaşın yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar, şu anda size nasıl anlatsam bilmiyorum Açıkçası anlatmayı da doğru bulmuyorum lakin bundan böyle kafam pek berbat bir halde ve içim pek çok sıkıntılı, bunaldı oysa bu durumdan ne yapacağımı şaşırdım Azıcık uzun lakin lüfen yardım edin yahut çıldırıcam bundan böyle :
Başta...
Arkadaşlar sevgilime güvenmiyorum daha doğrusu çıktığım hiçbir kıza güvenmedim güvenmiyorum nedenini bilmiyorum ama her hareketinde altında bişey arıyorum araştırıyorum araştırıyorum yok bişeyde çıkmıyor fakat ne yaparsa yapsın ben altından birşey çıkarmaya çalışıyorum lütfen bi yardım edin ya...
Selam arkadaşlar forumu peşine düşüp takip ediyorum uzun zamandır lakin yazmadığım için yeni üye oldum üniversitede hazırlık okuyorum , özel üniversite umulan kız çok lakin pek umrumda yok , mektep açıldıktan bi zaman daha sonra onla gözgöze geldik , 1 hafta bakışmalar felan sürdü , ben ona...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.