Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

lütfen yardımcı olun

lütfen yardımcı olun
0
68

Similar threads

gebe olabilirmiyim(?) adet gördüm lakin hamile olabilirmiyim adet gördüm gebe olabilirmiyim selam melekler benim bir sorunum var ve umarım tezgâhtar olabilirsiniz 4ayda spral taktıdım her şey olağan gidiyor ve 2 hafta önce adet gördüm lakin 1 haftadır göüslerim büyüdü ve kenarlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Lütfen bi bakın ivedi destek melekler hamile olabilirmiyim Kızlar derhal yazıyorum lütfen sizdende açıklama bekliyorum ben en son 15 mayısta adet oldum 24 günde bir adet oluyorum normalde hesaplayıcılara tarafından(internetteki) haziran 8 de olmam lüzumlu ama olamdım su gibi akıntım var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
off işallh hamile olurum asistan olun bana slm mrb benim adetim 8 gün var ve ben ara sıra cok nadir midem bulanıyor ve bazende yemek yemek yerken midem bulanıyor oldugum yerde kasıgım hafif yanıyor bazende igne batar gibi oluyor cok hafif sırtımda agrıyor sık sık idrara cıkıyom acaba hamile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
merak ediyorum slm melekler ben 10 aylık evliyim adet düzensizliği için doktora gitmiştim sırası gelmişken çocuk ta istiyorum doktor 3 aylık progestan tedavisi verdi bu 3 ay içinde adetlerim düzene girdi fakat tekrar gebe kalmadım bu ay ilacı bıraktırdı adet günümden 2 gün geçti ve hala...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Prezervatif yırtıldı gebe kalmış olabilirmiyim?? eşimle ilşkiye girdik sonra prezervatifin yırtık olduğunu gördük derhal ertesi gün hapı aldım adetim 9 gün geçti bu şekilde hamile kalmam mümkünmü?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt