Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

lütfen yardımınıza ihtiyacım var yorum yazın:'(

lütfen yardımınıza ihtiyacım var yorum yazın:'(

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bende her normal insan gibi bir çocuğa aşık oldum :' onu fiilen fazla seviyorum ya nasıl desem nereye gitsem aklımda her zaman o var gelecek yıl bosnaya gideceğim ve onunla buluşmayı düşünüyorum msnden tanıştık fakat cidden of aşık oldum ona her açıdan her zaman onunla konuşmak istiyorum nasıl desem ona bağımlı olmuşum deli gibi online olmayınca vefat etmek istiyorum
banada çok iyi davranıyor bir programda tanıştık ve hergün konuşuyorduk bana her zaman beni ne değin hoş bulduğundan falan bahsediyor aşık gibi hep güzelliğime hayran kaldığını kendi resimlerimi profilimden silmemem için yalvarıyordu sonradan sorun ne derseniz bana hvala sestro dedi
anlamı teşekkür ederim kardeş seslenmek
bana neden kardeş dedi doğrusu anlamıyorum:'( böylece üzgünümki ne yapmalıyım bana aşık gibi davranıyor daha sonra friend sister gibi şeyler söylüyor bana:'( lütfen destek edin
ola ki abuk subuk gelebilir böyle şeyler lakin fikrinizi edinmek isterim şimdiden teşekkür ederim:'

858,497Konular
981,947Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt