Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

lütfen yardımm edinnnn!!!!

lütfen yardımm edinnnn!!!!
0
134

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
selam arkadaşlar yeni aldığım core duo işlemcili laptopumla ilgili bi problemim var yardımcı olursanız çok memnun olurum normalde işlemci hızım 166 ghz ama bilgisayarım öğesine sağ tıklayıp özelliklere bakınca:

Bilgisayar:
Intel(R) Core(TM)2 CPU
T5500 @ 166Ghz
981 Mhz , 1 GB RAM

yazısını görüyorum normalde masaüstü bilgisayarımda 981Mhz yazan yerde üstteki işlemci hızının aynısını görüyorum ama laptopta bu yok bazzen 981Mhz bazen de 166Ghz yazıyo bunu sebebini anlayamadım yardımcı olursanız çok sevinirim acaba laptopu garantiye mi göndermeliyim yardımlarınız için şimdiden tşk ederim

Similar threads

selam arkadaşlar yeni aldığım core duo işlemcili laptopumla ilgili bi problemim var yardımcı olursanız çok memnun olurum normalde işlemci hızım 166 ghz ama bilgisayarım öğesine sağ tıklayıp özelliklere bakınca: Bilgisayar: Intel(R) Core(TM)2 CPU T5500 @ 166Ghz 981 Mhz , 1 GB RAM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
selam arkadaşlar yeni aldığım core duo işlemcili laptopumla ilgili bi problemim var yardımcı olursanız çok memnun olurum normalde işlemci hızım 166 ghz ama bilgisayarım öğesine sağ tıklayıp özelliklere bakınca: Bilgisayar: Intel(R) Core(TM)2 CPU T5500 @ 166Ghz 981 Mhz , 1 GB RAM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,510Konular
980,874Mesajlar
30,733Kullanıcılar
XəyalSon üye
Üst Alt