Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

lütfennn bana yardımcı olun arkadaşlar neolurrrr....:(:(

lütfennn bana yardımcı olun arkadaşlar neolurrrr....:(:(
0
89

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
lütfennn bana asistan olun arkadaşlar neolurrrr:(:( arkadaşlar bilgileriniz için teşekkür ederim be yeni aza oldum bana yardımcı olursanız fazla sevinirim benim anlatacaklarım azıcık uzun kusura bakmayın benim adetlerim gecikmez zamanınında olurum lakin geçen ay ocak ayının 15inde kahverengi damla biçiminde akıntılarım başlamıştı şubatın 1inde adet oldum akıntım adetime kadar sürdü ve adetimin birincil iki günü fazla yoğun şekilde kanamam oldu daha sonra normale döndü fakat öteki adetlerimden koyu renkte ve birazcık pelte şeklindeydi ve 7 gün sürdü ben adetime 3 gün varken test yaptım ve neg çıktı sonra adetimin 3günü deneme yaptım neg çıktı sonra adetimden 3 gün sonradan test yaptım tekrar neg çıktı adetimden 8gün sonra kantesti yaptırdım sonuç açıklana kadar bekleyemedim 9gün yeniden kendim idrar testi yaptım lakin tekrar neg çıktı ogün kantesti değerini aldım 76,4 çıktı ve 2 gün daha sonra yine idrar testi yaptım fakat yine neg çıktı acaba kan testinde bir yanılgı olabilirmi 5 sefer idrar testi yaptım 5şide neg çıktı lütfen bana muavin olunlutfennnbanayardimciolunarkadaslarneolurrrr5c4b4f6af2364alt :( Frown :(((  

858,496Konular
981,661Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt