Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt Kimdir, Hayatı

Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt Kimdir, Hayatı
0
131

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt özgeçmişi
Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt biyografisi
Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt hakkında bilgi
Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt hayatı

LÜTFİYE İLKSEN CERİTOĞLU KURT

BIREYSEL BİLGİLER

Medeni Hali : Evli 2 Çocuk

Milliyeti : TC

Doğum Yeri ve Yılı : ÇorumMerkez 06021970

EĞİTİM

Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi ABD Yüksek Lisans

Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Lisans

Türkiye Eğitim Derneği Ankara Koleji Ortaokulu ve Lisesi
Çorum Merkez Bahçelievler İlkokulu

MESLEK DENEYİMİ

1993 Yılından itibaren Hür Eczacı

AZA OLDUĞU SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ

Ankara Eczacı Odası

Ankara Konservatuarları Mezunları Derneği

ÖTEKI

1994 yılında taşpınar köyü ilköğretim okulunda ihtiyacı olan öğrencilerin sünnet ettirilmesi ve yardımda bulunulmasını organize ettim

1995 yılında genç işadamları mubade programı ile washinton dc baltimore,maryland bölgelerinde sırasıyla marylan üniversitesinde eczacılık stajı,fda ’da bitkilerle onkolojı tedavisi üstüne staj,baltimore “community pharmacyde staj yaptım

1995 yılında tika ile birlikte kızılay ecza deposu adına işbirliği görüşmelerine katıldım *

Similar threads

Ahmet Taner Kışlalı Kimdir Ahmet Taner Kışlalı Hayatı Ahmet Taner Kışlalı, babası Ziraat Bankası veznedarı Hüsnü Bey, annesi Kilis Kemaliye İlkokulu öğretmeni Lütfiye Hanım'dır Kilis Kemaliye İlkokulundan sonra, Kilis Ortaokulunu ve Kabataş Erkek Lisesini bitirmiştir Kabataş Erkek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Hacı Bayram Türkoğlu hakkında data Hacı Bayram Türkoğlu biyografi AKP milletvekili adayı Hacı Bayram Türkoğlu 1954 te Hatay ’ın Dörtyol İlçesinde doğdu Eczacı; Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ’ ni bitirdi 1994 yılında belediye başkanlığı seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Hedef Usluer biyografisi, Hedef Usluer Hakkında Veri, Gaye Usluer Kimdir Prof Dr Maksat USLUER Doğum Yeri : Eskişehir Doğum Tarihi: 25031957 Medeni Hali: Evli, 2 çocuklu Fakülte: Tıp Fakültesi Bölüm: Dahili Bilimler Anabilim Dalı: Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Bakteriyoloji...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
İsmail Safi, İsmail Safi kim, İsmail Safi hakkında data, İsmail Safi biyografisi 20 Ocak 1968 tarihinde Çayeli Rize doğumlu olan Safi, Orta öğrenimini sırasıyla Çataklıhoca İlkokulu, Gündoğdu Ortaokulu ve Rize Lisesi ’nde tamamlamıştır Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve Idari Bilimler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Adnan Turani Biyografisi, Adnan Turani Hakkında data 1925 İstanbul ’da doğdu 194548 Ankara Gazi Eğitim Enstitüsü Fotoğraf bölümü 195359 Münih, Stuttgart, Hamburg Akademilerinde lisans ve uzmanlık öğrenimi 195970 Gazi Eğitim Enstitüsü resim öğretmenliği 197273 Doktora, Hacettepe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,778Kullanıcılar
hoycSon üye
Üst Alt