Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lwl Jump Ve Premium

Lwl Jump Ve Premium
0
257

Similar threads

BEn bayadır knight oynuyorum (45 sene) Genellikle millet Pk atmak'dan zevk alır ama ben Pazar yapmaktan zevk alıyorum ve kazandığım parayı bugune kadar hiç harcamak nasip olmadı yani Tl için iş olsun diye yapmıyorum zevkli geliyor bana Neyse Herkes nasıl soyulduğunu ve neler yaşadıını anlatırsa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Samsung Galaxy Jump için ilk bilgiler gün yüzüne çıktı. Farklı isimlendirmeye sahip olan model, daha önceden tanıtılan Samsung Galaxy A32 5G modelinin varyantı olarak satışa çıkacak. Geçtiğimiz ocak ayında tanıtılan Galaxy A32 5G’den sonra yeni varyant Bluetooth SIG sertifikası aldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Arkadaşlar Yeni Çar Açtıgınızda İlk Olarak Yapmanız Gerekenler Şunlar: Sıçan Kemeye BaşlayınTabi Görevleri Aldıktan sonra Tp Yükseltici Cıkana kadar Kesin 2 Lwl Olun Sıçana Dewam bu arada arenayıda kacırmadan devam edin 3 lwl olun eğitime başlayın Hangisini Seçerseniz(bence beceri) 4lwl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
wizard lwl kasmak, Wizard sihir gücüne dayalı 1 charecter oldugu için int(stat point)'in önemi cok büyüktür!! Her 10 lwl de bir style up görevleri açılır bu görevleri yapabilmemiz için min grow lvde yazar stat pointlerle kendi stat pointlerimiz eşdeğer olmalıdır, taki 50 lwl'e dek lwl lwlden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Arkadaşlar merhaba 8 senelik knight hayatından sonra illegalligin artması üzerine mmorpg tarzı oyun aradım Aionu buldum 22 gb oyunu indirdik Sorcerer açtım Herşey çok güzel karakter detayı olsun vs Oyuna girdikKarizma bi karakteriniz var neyse Saçmalıkları kısaca anlatalım 1) Mause...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,496Konular
981,802Mesajlar
29,870Kullanıcılar
kemalbelenSon üye
Üst Alt