Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BEn bayadır knight oynuyorum (45 sene) Genellikle millet Pk atmak'dan zevk alır ama ben Pazar yapmaktan zevk alıyorum ve kazandığım parayı bugune kadar hiç harcamak nasip olmadı yani Tl için iş olsun diye yapmıyorum zevkli geliyor bana Neyse Herkes nasıl soyulduğunu ve neler yaşadıını anlatırsa...
Samsung Galaxy Jump için ilk bilgiler gün yüzüne çıktı. Farklı isimlendirmeye sahip olan model, daha önceden tanıtılan Samsung Galaxy A32 5G modelinin varyantı olarak satışa çıkacak. Geçtiğimiz ocak ayında tanıtılan Galaxy A32 5G’den sonra yeni varyant Bluetooth SIG sertifikası aldı...
Arkadaşlar Yeni Çar Açtıgınızda İlk Olarak Yapmanız Gerekenler Şunlar:
Sıçan Kemeye BaşlayınTabi Görevleri Aldıktan sonra
Tp Yükseltici Cıkana kadar Kesin
2 Lwl Olun Sıçana Dewam bu arada arenayıda kacırmadan devam edin
3 lwl olun eğitime başlayın Hangisini Seçerseniz(bence beceri)
4lwl...
wizard lwl kasmak,
Wizard sihir gücüne dayalı 1 charecter oldugu için int(stat point)'in önemi cok büyüktür!! Her 10 lwl de bir style up görevleri açılır bu görevleri yapabilmemiz için min grow lvde yazar stat pointlerle kendi stat pointlerimiz eşdeğer olmalıdır, taki 50 lwl'e dek lwl lwlden...
Arkadaşlar merhaba 8 senelik knight hayatından sonra illegalligin artması üzerine mmorpg tarzı oyun aradım
Aionu buldum 22 gb oyunu indirdik
Sorcerer açtım Herşey çok güzel karakter detayı olsun vs
Oyuna girdikKarizma bi karakteriniz var neyse
Saçmalıkları kısaca anlatalım
1) Mause...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.