Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lys 1 Bölümleri

Lys 1 Bölümleri
0
109

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
LYS1 de hangi bölümler var
LYS1 bölümleri neler

LYS sınavı gerisinde MF 1 puan türüyle yerleşebileceğiniz bölümlerden oluşur LYS 1 ile girebileceğiniz okullar

İlköğretim Matematik Öğretmenliği,
Matematik Öğretmenliği,
Matematik,
Bilgisayar Bilimleri,
Gökbilim ve Uzay Bilimleri *

Similar threads

Mf 1 Puanı ile öğrenci bölge Lisans Programları mf 1 puanı ile nerelere girilir LYS MF 1 Puanı ile Girilebilecek Bölümler Mf1 Puan Türüyle Öğrenci Alan Bölümler Aktüerya Bilimleri Gökbilim Ve Uzay Bilimleri Bilgisayar Bilimleri Finans Matematiği İlköğretim Matematik Öğretmenliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Lys 1 Sınavı Ne Zaman , Lys 1 Sınavına Kimler Girecek,Lys 1 Soru Türleri, Lys 1 Meslekleri,Lys 1 Soru Sayıları,Lys 1 Sınavı Hakkında Herşey Lisans koyma sınavı lys 1 Matematik geometri sınav tarihi 1906 2010 Imtihan uygulama ücreti 20 liradır Sınav için başvurular 5 14 Mayıs tarihleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
LYS1 sınavıyla girilecek bölümler MF 1 Puanı ile Girilebilecek Bölümler İlköğretim Matematik Öğretmenliği, Matematik Öğretmenliği, Matematik, Bilgisayar Bilimleri, Gökbilim ve Uzay Bilimleri MF 2 Puanı ile Girilebilecek Bölümler Fen Programları, Biyoloji, Biyoloji Öğretmenliği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Hangi puanla nereye girilir hangi lys hangi birim lys puan türleri ve bölümleri 2019 150'yi aşkın puan cins var ve her puan türü ile bambaşka bir yükseköğretim programına giriliyorPeki bu puan türleri hangileri ve bu türleri ile hangi fakülte ve yüksek okullara giriliyor? İşte cevabı: *...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
MF1 Bölümleri LYS MF1 puan türündeki meslekler MF1 ile gidilebilecek bölümler MF1 puan türüne tarafından seçebileceğiniz meslekler şu şekilde: Sıra No Yükseköğretim Lisans Programı 2010ÖSYS Puan Türü 6 Aktüerya Bilimleri MF1 16 Astronomi ve Uzay Bilimleri MF1 99 Endüstri Ürünleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,509Konular
980,819Mesajlar
30,680Kullanıcılar
egethemoonSon üye
Üst Alt