Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

M.E.B. Haberci Uygulaması Nedir?

M.E.B. Haberci Uygulaması Nedir?
0
138

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
MEB Haberci Uygulaması Nedir?

Bu uygulama Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte bütün illerde ve ilçelerde Ulusal Eğitim Müdürlüklerinin duyurularını ve haberlerini peşine düşüp takip etmek için düzenlediği bir uygulamadırUygulama eğitim camiasının işlerini kolaylaştıracak Android uygulaması olarak gösteriliyorÜcretsiz bir uygulama olan MEB Haberci uygulaması reklamsız olarak sunulmuş bir uygulama soru ve görüşlerinizi isteklerinizi ve önerilerinizi habercinin epostasına gönderebilirsiniz

MEB Haberci uygulamasının Özellikleri şöyledir:Bütün il ve ilçe Milli eğitim müdürlüklerinin ile bakanlık ve birimlerinin bildiri ve haber içeriklerini peşine düşüp takip etme özelliği bulunuyorHem arka planda çalışan uygulama 5 dakikada bir defa yayınları teftiş ediyorAlınan bütün içerikler bir kere alındıktan sonradan çevrimdışı kullanılıyor
Merkezler ekranından, peşine düşüp takip edilecek merkezler seçilebilirMerkezler ekranında arama yapılabiliyorlar
Ayrıca son olarak şunuda belirtelim bu kullanım tüm telefon ve tablet boyutlarını destekliyor *

858,515Konular
980,985Mesajlar
30,804Kullanıcılar
bolu616161Son üye
Üst Alt