Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

M.F.O. - Acaip Haldeyim..

M.F.O. - Acaip Haldeyim..
0
172

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nasıl da aşığım sana bir
Bilsen
Nasıl sarılmak geliyor sana
İcimden
Sensin elbette daha cok bilen
Benden

Nasıl ozledim seni bir bilsen

Bu aşk tarif edilmez bunu bilesin
Suyun rengini anlatabilir misin
Gulun kokusun bana
Anlatsana
Şekerin tadı gibi bendeki bu
Sevda

Bir acaip haldeyim acaip halde
Halin nedir diyen yok
Bir acaip haldeyim acaip halde
Senden başka hic kimse sormuyor

Similar threads

mustafa sandal karizma albumu şarkı sozleri Mustafa Sandal Karizma A canım cabuk huylandın Huyum kurusun dayanacaktın bana biraz daha Azıcık daha sabredecektin En son numaramı gostermeye fırsat vermedin bana Tam tersime yol aldın Sut liman denizlerde Demek ki boş yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Anneme Şiirler Anne Şiirleri Anne Sevgisi Sıcağın sinmiş bana, Seni severim ana, Sensiz bana kan veren Sensiz bana can veren Kucukken yudum yudum, Sutlerinle uyudum Kulağıma ninniler, Neler soyledin neler Beni buyuttun ana, Beni yuruttun ana, Goremeyince seni Kucaklarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Anneme Şiirler Guzel Annem Şiirleri Anne Bir cift goz dunyaya merhaba derken Bir diğeri elveda demişti Son nefesini verirken hayata İlk ve son kez kızım demişti Minicik dudaklarımla diyemedim, diyemedim ANNE Bebekler sut kokarmış Ak goğsune sokulup sinmedi kokun tenime Ben hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Sevgililer Gunune Ozel Sevgi Sozleri Sevgililer Gunune Ozel Sevgiliye Guzel Sozler Sesini duysam da her an gormek gibi değil ozlediğimi bil, her an hic bir şey seni sevmek gibi değil Aşk gunah olmayacak kadar masum, kole olmayacak kadar ozgur, ulaşılmayacak kadar derin, unutulmayacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Bilinmeyen mesajlar kısa Bilinmeyen guzel Sozler 2019 Her guzelliğin Mutlak Sonu Vardır Acı Veya tatLı Sonlar, Benimle Bir omur TatLı Bir Son istermisin? tek Bildiğim Şey Seni Sevmek Tek Yaptığım iSe Sana Aşık Olmak Bun Dunyada teksin Sen BenimSin Benim Umutlarımda Yuzdurduğum Tek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
333
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt