Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

m tuşu basmıyor.

m tuşu basmıyor.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Klavyede hiçbir sorun olmamasına rağmen m tuşu basmıyor Diğer tuşlarda hiçbir sorun yok Daha önce de olmuştu, format attıktan sonra düzeldi Şimdi geri geldi Galiba bir program engelliyor ama türlü bulamadım Sizce neden dolayı olabilir

Similar threads

Klavyede hiçbir sorun olmamasına rağmen m tuşu basmıyor Diğer tuşlarda hiçbir sorun yok Daha önce de olmuştu, format attıktan sonra düzeldi Şimdi geri geldi Galiba bir program engelliyor ama türlü bulamadım Sizce neden dolayı olabilir
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Arkadaşlar Sony Vaio Vpceh3p1e laptopum var (z,x,v,n,m,ö ve sol ok tuşu ) basmıyor , eskiden arada sırada basıyordu şimdi hiç basmıyorSu filende dökülmedi bilgisayarımada iyi bakarım zaten Klavyeyi değiştirmeyi düşünüyorum ama bi arkadaşın açmış olduğu konuyu gördüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
arkadaşlar ben pes 13 ü indirdim sorunsuz oynuyordum grafiklerini düşürmüştüm sonra bilgisayar formata gitti geldi tekrar kurdum ama oyun donmaya başladı şimdi bilgisayar özellikleri de değişmedi sorun ne olabilir sizce ? ve guitar herodada yeşil sarı kırmızı tuşa aynı anda basmıyor ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
selam arkadaşlar dün overclock yaptığım pc ye bi fan aldım cooler master jet7 işlemci amd 2600 overclock ile 23ghz stabil hiçbir sorun çıkarmadan çalışıyoduama ısınma vardı biraz fanı değiştirirsem iyi olur diye düşündüm yeni fanı aldım içinden iletken jel çıktı onu sürdüm işlemcinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,497Konular
982,018Mesajlar
30,001Kullanıcılar
juhjhbjnSon üye
Üst Alt