Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

M3u Dosyasından VOD İndirme

M3u Dosyasından VOD İndirme
2
823

hugoserver

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
59
Merhabalar,
Arkadaşlar m3u linklerini dosya olarak indirip içindeki film ve dizileri .sh dosyası haline getirip doğrudan servera ve filmlerin adlarını türkçe karakter olmadan indirmeye yarayan bir sistem veya kod var biraz araştırdım kod yapısını buldum fakat tek tek yapmak zaman alır bunları toplu yapan bir program olabilir vlc diye düşünüyorum ama bulamadım oradan da bilgisi olan varsa eğer yorumlara bekliyorum.
- .sh dosyasındaki içerikler bu şekilde dediğim gibi bunu tek tek yapmıyorlardır bir sistem var onu arıyorum bende.

Zeberus

Yönetici
Kurucu
Etkileşim
4,139
F-D Coin
36,478
sfwip player yada pot player deneyebilirsin

hugoserver

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
59
sfwip player yada pot player deneyebilirsin
Hocam ben uygulama aramıyorum, m3u dosyasındaki film ve dizileri doğrudan servera indirmek için hangi programla yapıyorlar onu öğrenmek istiyorum.
Yani m3u dosya olarak indirdiniz içinde film ve dizileri türkçe karakter olmadan da onuda otomatik yapıyor indirmek için.

Similar threads

Oyun Hakkında Bilgi: Dünyayı kurtarmak senin elinde Call of Duty kulvarında her geçen gün kendini geliştiriyorBu versiyonda modern savaşı bilgisayarlarımıza taşıyorBildiğiniz gibi Call of duty modern warmare 3'ün geliştiricisi Infinity Ward'tırSerinin bu oyununda, Sladgehammer ve Raven...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
YouTube, dünyanın en popüler video içerik sitelerinin başında geliyor. Günümüzde neredeyse bu platformu kullanmayan teknoloji kullanıcısı yoktur diyebiliriz. Çünkü YouTube, akıllı telefonlardan televizyonlara kadar birçok teknolojik cihazda kullanıcılarıyla buluşuyor. Birçok kullanıcı, bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Msvcp140.dll hatası gibi hatalarla, artık hemen hemen herkes bilgisayar kullandığı için birçok kez karşılaşmıştır. Bu yazımızda sizlere msvcp140.dll nedir, msvcp140.dll hatası çözümü nasıl yapılır yani diğer adıyla “msvcp140.dll missing” hatasını ortadan kaldırma nasıl oluyor bunlardan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Bilgisayardaki Dosya Uzantıları Nelerdir Bilgisayardaki Dosya Uzantılarının Anlamları Nelerdir windows dosya uzantıları ve anlamları AAC Advanced Audio Coding AC3'ün devamı olarak geliştirildi AC3 üzerine kurulu olup birkaç iyileştirmeler getirmektedir Bu format için destek demin çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll hatası ya da program api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll hatası ile zaman zaman karşılaşan kullanıcılar oluyor. Bu sorunu çözmek için internette arama yaptığınızda, api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll indir başlıklı sayfalar görebilirsiniz. Fakat bilgisayarınıza bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt