Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

M6VCT VIA chipsetli anakart açılmıyor açılsada kitleniyor.. yardım!

M6VCT VIA chipsetli anakart açılmıyor açılsada kitleniyor.. yardım!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Bilgisayar durduk yere ekranı kayma yapmaya basladı ekran kartından süpelendim dedim agp S3 4mb ekran kartı ancak bu kadar idare eder gforce 2 MX4000 aldımtaktım sistem'e tanıttıp (xp) tanıttıktan sistemi yeniden başlattım windows açıldı kullanmaya basladım derken kitlendi 2 3 açılma ve kitlenmeyle beraber reset atmaya basladı ekran kartından kaynaklandıgını farz ederek PCI ekran kartı taktım acılmadı daha önce PCI ekran kartıyla acılıyordu güç kaynadıgından şüpelendim ve güç kaynagını degiştirdim gene açılmadı bios pili çıkartıp bekledikten bir süre açıldı ama gene kitlenme reset bios pilini çıkartmam bana 10 dk yada 5 dk kazandırıyor sistemi sadece ekran kartı ile disksiz açsamda kitleniyorsistem şuan açılmıyorher türlü donanımı tek tek denedim ekran kartı ram disk güç kaynagı hepsini tek tek denedim sonuc sıfır tek cozumun bios'u güncellemek oldugu aklıma geliyor yoksa anakartı çöpe atacagim yardımlarınızı bekliyorum

Model : M6VCT via chipsetli PIII Anakart
Bios : Phoenix Bios D686 (1998)

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt