Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mabel Matiz Kul Hece şarkı sozu

Mabel Matiz Kul Hece şarkı sozu
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Mabel Matiz Kul Hece şarkısı sozu
Mabel Matiz Kul Hece şarkı sozleri

Mabel Matiz Kul Hece şarkısının sozleri

gozlerin şen cocuk sesleri acıyor
gozlerin yelkenimin fenerleri
bir sana titriyor gonullu yaprağım
ellerim bir seni terliyor

sana iclensin şimdi o melekler
sende dursun akrep ve yelkovan
icimdeki en acı suların bile şimdi bir tadı var

uykular masal uykular sapsarı
şimdi guz yuzunun en guzel yanı
ay gumuş geceler şarkılarda mey
ahh teninle konuşur tenim uyanır

uykular buyu uykular bilmece
şimdi gul diken icin bi kul hece
ay tutuklu geceler yurekte kor
ah ne fayda gun ayaz
tenim adını uşuyor

Similar threads

Mabel Matiz Kül Hece sözleri Mabel Matiz Kül Hece şarkısı sözü Mabel Matiz Kül Hece şarkı sözleri Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret eden sevgili misafirler, sizlere bu şarkının sözlerini yılbaşı hesidiyesi olarak sunuyor ve bu şarkıyı seven herkese gelsin diyoruz İşte size Mabel Matiz kül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Mabel Matiz şarkı sözleri Zaman Derhal diğer taraftan buradan baktım sana Senden kaçırdığım Kedere boğulduğum anlara Beni içine al bundan böyle Seni mutsuz kılan o duyguyu Canını Yakmak istiyorum Bir yerden aşağıda Fazla aşağı düştüm Süre Solgun gürültüsüz gri bir koridordu Orada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Mabel Matiz Soylese O Ben Soylemem şarkısı sozu Mabel Matiz Soylese O Ben Soylemem sozleri Mabel Matiz Soylese O Ben Soylemem şarkısının sozleri Dalları ayaz alır yureğimi bir ince keder aman Gul seni yazar bulbul cilesine buyur ic eder aman Bir dokunursa bin aşka doyar rengimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Mabel Matiz Kül Hece şarkı sözü kızlar ben Mabel Matiz Kül Hece şarkı sözü istiyorum Bana bu konuda muavin olacak arkadaşlarıma çoktan tşklerimi iletiyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Seda Sayan Yağmur Altında Eriyorum Şarkı Sozleri Yağmur Altında Eriyorum Şarkısı Sozu Seda Sayan Yağmur Altında Eriyorum Şarkı Sozu Gittin diye kalbim şimdi katran karası Seninle yer gok aşk beyazıydı Yeeren gulleri gibi değil miydik biz? Şimdi senden kalan sade hicran yarası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,474Konular
981,213Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt