Mabel Matiz şarkı sözleri Zaman Derhal diğer taraftan buradan baktım sana Senden kaçırdığım Kedere boğulduğum anlara Beni içine al bundan böyle Seni mutsuz kılan o duyguyu Canını Yakmak istiyorum Bir yerden aşağıda Fazla aşağı düştüm Süre Solgun gürültüsüz gri bir koridordu Orada çok üşüdüm Fazla üşüdüm Arafta kirlendim kirlendim yıkandım kirlendim kilitlendim soydum kendi derimi tırnak kontrollerini sevmedim hiç doğrusu şevkatten uzattım daima ellerimi yüzüme vuran güneş saçlarımı öpen rüzgar siyahıma sarı çalan o yıldızlar gürültüsüz bir kıyametin karnında kayboldular kaldır kapağı bak kimler can çekişiyor cennette kim çoktan ölmüş kim diri kendi cehenneminde sustur bütün yerli gereksiz havlayan köpekleri içinde bu karanlık sokaklar yanlız onların yok kaldır kapağı bak kimler can çekişiyor cennette kim çoktan ölmüş kim diri kendi cehenneminde sustur bütün yerli düşüncesiz kımıldayan gölgeleri içinde bu karanlık sokaklar yanlız onların değil Kül Hece gözlerin şen çoçuk sesleri açıyor gözlerin yelkeninim fenerleri bir sana titriyor gönüllü yaprağım ellerim bir seni terliyor sana içlensin hemen o melekler sende dursun akrep ve yelkovan içimdeki en açı suların bile derhal bir tadı var uykular masal uykular sapsarı şimdi güz yüzünün en hoş yanı ay gümüş geceler şarkılarda mey ahh tenimle konuşur tenim uyanır uykular sihir uykular bilmece şu anda gül diken için bi kül hece ay esir geceler yürekte kor ahh ne üstünlük gün ayaz tenim adını üşüyor