Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Macarların Efsane Lezzetlerinden Parmaklarınızı Yeme Garantili Gulaş Tarifi

Macarların Efsane Lezzetlerinden Parmaklarınızı Yeme Garantili Gulaş Tarifi
0
34

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95
s-ab96c846b324db602e4dc0c27fbfd9fe12c3fab6.jpg


Şöyle yaz domatesleri ile yapılmış, suyuna hunharca ekmek banmalık gulaş yemeğine kim "hayır" diyebilir?


Gulaş Nasıl Yapılır?




  • 1.5 kg kuşbaşı et

  • 2 yemek kaşığı tereyağı

  • 4 yemek kaşığı ince doğranmış soğan

  • 1 yemek kaşığı un

  • 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber

  • 1 çay kaşığı kimyon

  • 4 adet domates

  • 1-2 dal maydanoz

  • Karabiber

  • Tuz
Bir tencerede tereyağını eritip eti ve ince doğranmış soğanı ilave edin. Soğanlar sararınca un ve kırmızıbiberi ekleyin. Kimyon, karabiber ve tuz serpip karıştırın. Tencerenin kapağını kapalı olarak bekletin. Domateslerin kabuklarını soyup küçük doğrayın. Domatesi yemeğe ekleyin. Etlerin üzerine çıkmayacak kadar su ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Pilav veya haşlanmış patates ile maydanoz serpiştirip servis yapın.
 
858,465Konular
981,138Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt