Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Macau Ulke Bayrağı

Macau Ulke Bayrağı
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Macau Ulke Bayrağı Resmi

Macau Bayrağı

Makao Cin'in guney kıyısında bulunan, 20 Aralık 1999 tarihine kadar Portekiz'e bağlı somurgesiydi, bu tarihten itibaren Cin Halk Cumhuriyeti'ne bağlı ozel yonetim bolgesi olmuştur Aynı adlı yarımadada, (Guangzhou) Guangcu'nun (eski Kanton) 115 km kadar doğusunda, Hong Kong'un batısında, (Zhu Jiang) Cu Ciang ırmağı kıyısında yer alan Makao, kıyılarının acığındaki iki kucuk adayı (Tayfa ve Koloan) (Taipa ve Coloane) da icerir

imagesmacauulkebayragi5ae654d6ce599

Similar threads

Macau Ülke Bayrağı Devlete Ait Macau Bayrağı Makao Çin'in güney kıyısında bulunan, 20 Aralık 1999 tarihine kadar Portekiz'e emrindeki sömürgesiydi, bu tarihten itibaren Çin Millet Cumhuriyeti'ne ast özel yönetim bölgesi olmuştur Aynı adlı yarımadada, (Guangzhou) Guangcu'nun (eski Kanton)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
853 Hangi Ulkenin Kod Numarasıdır 853 Hangi Ulkenin Telefon Kodu 853 Makao'nun Ulke Telefon kod numarasıdır Makao Cin Makao ozel yonetim bolgesi, Cin'in guney kıyısında bulunan, 20 Aralık 1999 tarihine kadar Portekiz'e bağlı somurgesiydi, bu tarihten itibaren Cin Halk Cumhuriyeti'ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Cin'de Gezilecek Yerler Cinin Gezilecek Yerleri Nereler Cin, yalnız Turkiye'den yurtdışına cıkanların değil butun ulke gezginlerinin en cok gormek istediği ulkelerin başında geliyorDunya nufusunun beşte birini oluşturan bu ulkenin geniş coğrafyası uzerinde yuze yakın kulturun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
Makau (Makao)2019 Nufus Rakamları Makau (Makao) Nufus Bilgileri Makau yada Mako, Cin'in guney kıyısında bulunan, 20 Aralık 1999 tarihine kadar Portekiz'e bağlı somurgesiydi, bu tarihten itibaren Cin Halk Cumhuriyeti'ne bağlı ozel yonetim bolgesi olmuştur Makao nufusunun %99'unu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Makao Tarihcesi Makao Tarihi Hakkında Bilgi Makao Cin'in guney kıyısında bulunan, 20 Aralık 1999 tarihine kadar Portekiz'e bağlı somurgesiydi, bu tarihten itibaren Cin Halk Cumhuriyeti'ne bağlı ozel yonetim bolgesi olmuştur Makao Tarihi 1557'de Portekizlilerin bir ticaret ussu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt