Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

macOS Monterey 12.1 ve iPadOS 15.2, Evrensel Kontrol Özelliğinden Yoksun Olacak

macOS Monterey 12.1 ve iPadOS 15.2, Evrensel Kontrol Özelliğinden Yoksun Olacak
0
33

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
macos-monterey-12-1-ve-ipados-15-2-ile-evrensel-kontrol-sunulmuyor.jpeg

Apple tarafından iPadOS 15.2 ve macOS Monterey 12.1 işletim sistemlerinin çıkışından bir evvelki sürümleri yayınlandı. Öte yandan, uzun vakittir beklenen Üniversal Denetim özelliğinin önümüzdeki hafta çıkması beklenilen yazılım güncellemelerinde gelmeyeceği ortaya çıktı.

macOS Monterey 12.1 yahut iPadOS 15.2 sürüm notlarında Üniversal Kontrol’den bahsedilmiyor ve bu özellik betaların hiçbirinde de sunulmadı. Yayınlanan RC’ler, piyasaya sürüldüğünde beklenen yazılımın son sürümünü temsil ediyor. Apple bazen kusurları gidermek için ikinci RC sürümlerini yayınlıyor lakin ekseriyetle bu basamakta yeni özellikler eklenmiyor.

Bilmeyenler içinse hatırlatalım; birinci olarak WWDC’de duyurulan Üniversal Denetim özelliği tek bir fare, trackpad ve klavyenin birden çok Mac ve ‌iPad‌ aygıtında kullanılmasına müsaade verecek biçimde tasarlanmış bir iPad ve Mac özelliği.

Apple’ın ‌macOS Monterey‌ sayfasında ise hala Kozmik Denetim özelliğinin bu sonbaharda kullanıma sunulacağı yazıyor. ABD’deki sonbahar süreci ise kışa geçiş yapılan 21 Aralık tarihinde sona eriyor.

Similar threads

Apple tarafından Haziran ayında macOS Monterey 12 ve iPadOS 15 ile birlikte duyurulan Evrensel Kontrol özelliği İlkbahar 2022 tarihinde kullanıcılar ile buluşacak ki geçtiğimiz gün yayınlanan macOS Monterey 12.1 ve iPadOS 15.1 RC sürümlerinin de bu özellikten yoksun olmasıyla beklentiler de bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
iOS 15.2 ve macOS Monterey 12.1‘in RC sürümlerinin yayınlanmasından üç gün sonra Apple, geliştiriciler için yeni işletim sistemi güncellemelerini yayınladı. Apple iOS 15.2 RC 2 ve macOS 12.1. RC 2 bugünden itibaren Apple Developper web sitesinden veya direkt olarak OTA güncellemesi olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Apple tarafından AirPods 3 ve yeni kuşak MacBook Pro ailesinin tanıtıldığı Unleashed aktifliği sonrasında macOS Monterey işletim sisteminin çıkış tarihi konusunda da açıklama geldi. Buna nazaran, aylardır beta basamağında olan macOS Monterey, 25 Ekim tarihinde kullanıcılar ile buluşacak. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Apple tarafından önümüzdeki dönemde yayınlanması beklenen macOS Monterey için 12.3 için üçüncü geliştirici beta sürümü yayınlandı. Şirket, geçtiğimiz ayın ortalarında 12.2’nin geliştirici betasını ve hemen ardından asıl sürümünü yayınlamıştı. Bu versiyonun çıkış tarihi için de önümüzdeki hafta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
7 Haziran geldi çattı ve Apple uzunca müddettir beklenen yeni işletim sistemlerini tanıttı. WWDC 2021‘nin açılış konuşmasından iOS 15, iPadOS 15 ve watchOS 8‘i tanıtan Apple, Mac’lerin yeni işletim sistemi olan macOS Monterey (macOS 12) sürümünü de duyurdu. Bakalım, macOS Monterey özellikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
858,460Konular
981,105Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt