Fenerbahçe'ye transfer olan ünlü futbolcu Mesut Özil, Antalyaspor maçında sakatlanmıştı. Özil'e bu süreçte en büyük destek eşi Amine Gülşe'den geldi.
Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Fraport TAV Antalyaspor maçında sakatlanan Mesut Özil'in ayağındaki iç ve dış yan bağlarda kısmi yırtıklar oluştu. Özil'e gelen geçmiş olsun mesajlarına yanıt ve son sağlık durumuyla ilgili açıklama, eşi Amine Gülşe'den geldi. Gülşe sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:
"Tüm arayan soran geçmiş olsun dileklerini yollayan herkese teşekkür ederim. Allah'ın izniyle iyi olacak ve daha güçlü geri dönecek inşaAllah. Amin."
Ara transfer döneminde Arsenal’den Fenerbahçe’ye transfer edilen Mesut Özil, İstanbul’da kendi düzenini oturtmak için adımlar atmaya başladı. İstanbul’a yerleşmek için önce Çamlıca’dan bir ev satın alan Özil, tadilatı için de çalışmalarını sürdürüyor.
Mesut Özil ve Amine Gülşe çifti, tadilat sürecinde ise yeni bir ev buldu. Bu süreci geçirmek için ise birçok ünlünün de oturduğu Çubuklu tercih edildi. Ünlü çift, Çamlıca’daki yeni evlerinde tadilat bitene kadar Çubuklu’da bir sitede oturacak.
DUYGUSAL PAYLAŞIM!
Amine Gülşe, futbolcu eşi Mesut Özil ile kızları Eda'nın beraber çekilmiş oldukları bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. 14 Şubat temalı bir paylaşım yapan Gülşe, 'Benim en güzel 14 Şubatım, iyi ki varsınız sizi çok seviyorum.' notunu paylaştı. İşte o fotoğraf:
BABASININ İLK MAÇINI İZLEDİ
Fenerbahçe'ye transfer olan ünlü futbolcu Mesut Özil'in oyuncu eşi Amine Gülşe sosyal medyanın ilgi odağı olmaya devam ediyor. Amine Gülşe son olarak sosyal medya hesabından küçük kızı Eda'nın babasını izlediği karesini takipçileriyle paylaşmıştı. Güzel oyuncunun paylaşımı hayranları tarafından büyük ilgi görmüştü.
Ünlü oyuncu, Fenerbahçe forması giyen eşinin ilk karşılaşması Atakaş Hatayspor maçını kızı Eda ile izlediği anları fotoğraflamıştı.