Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Maçta Şortunu İndirene Kırmızı Kart

Maçta Şortunu İndirene Kırmızı Kart
0
65

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) 12'nci hafta maçları kapsamında dün CataniaTorino aralarında oynanan karşılaşmada yaşanan şort indirmeolayına hakemlerden sert tepki geldi

Ülkede hakem atamalarından sorumluluk sahibi olan Hakemler Derneği Başkanı Pierluigi Collina, Ben Catania'dan bir oyuncunun bir davranışını gördüm Bu davranışın kurallar dahilinde bir karşılığı değil Fakat öteki oyunculara saygısızlık edildiğini gösteriyor Bütün hakemlere açıklamalar verdim Eğer tekrarlanırsa, sarı hatta kırmızı kart yararlanma yetkisine sahip olacaklardedi

Catania Teknik Direktörü Walter Zenga ise, Yerine Koyma kulübesinden hiçbir şey görmedim Oyuncularımla konuşacağım Hiçbirinin bu cins nedenlerle kart görmesini istemem Lakin eminim ki saygısız bir durum yoktudiye konuştu

Dün oynanan karşılaşmada, takımlar 22 berabereyken Catania 80'inci dakikada canice sahasına yakın bir noktada özgürlük vuruş kazandı Mascara bu atışı kullanmadan önce, kale önünde yanyana pozisyon bölge Terlizzi ve öteki üç takım arkadaşı, kalecinin görüşünü alıkoymak için akıl almaz bir yönteme başvurdu Şortlarını indiren 4 Catania oyuncusu, Torino'nun kalecisi Sereni'nin dikkatini dağıttı aniden neye uğradığını hayran eden Sereni, Maskara'nın atışını karşılayamayınca, Torino takımı inik şortların azizliğine uğrayarak, maçı 32 yenik kapadı *

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt