Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar oyunun sonunu 20 kere getirdim normal modda lakin
profisyonel moda geçince 3 leveldeki kayalı sahnede çarpıya basık durduğuma rağmen ölüyor
o bölümü nasıl geçerim
lütfen yardım :
Hazır Resident Evil 3 Remake'in gelmesine şunun şurasında üç ay kalmışken (malumunuz 3 Nisan'da çıkıyor oyun) özellikle de seriye bu yeni remake ile başlamayı planlayan oyuncular için, hikayenin geçmişini ve ilk iki oyunu özetleyen kısa bir yazı hazırlayayım dedim.
Oyunlarla ilgili çok...
Sony PlayStation’da oynanabilecek en efsane yapımlardan biri şüphesiz Resident Evil 3: Nemesis’tir. Bu konu tartışmaya çok açık değil. Capcom’un yaptığı en iyi serilerden biri olan ve korku-bulmaca kültürünü insanlara işleyen Resident Evil serisinde Nemesis’in yeri oldukça farklı.
RE3: Nemesis...
Resident evil 4 oyununun tam çözümünü arıyorum diyorsanız işte size tam çözüm Umarım işinize yarar
CHAPTER 1 – 1
Uzun bir videonun gerisinde oyuna başladığınızda dümdüz ilerleyin ve karşınızdaki evden içeriye girinİçeri girdikten sonradan bir video girecek ve bir adam bize saldıracak...
A
Astyanax Hileleri:
dokunulmazlık: oyun açıldığında yazıları enter ile geçin, dev pembe astyanax yazısı gelince yukarı yukarı yukarı yukarı aşağı sol sağ yukarı ve enter'e basın
bölüm seçme: oyun açıldığında yazıları enter ile geçin, dev pembe astyanax yazısı gelince yukarı aşağı sol...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.