Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

:mad: yardımmmmm resident evil 4 profisyonel mode yardım:mad:

:mad: yardımmmmm resident evil 4 profisyonel mode yardım:mad:
0
161

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar oyunun sonunu 20 kere getirdim normal modda lakin
profisyonel moda geçince 3 leveldeki kayalı sahnede çarpıya basık durduğuma rağmen ölüyor
o bölümü nasıl geçerim
lütfen yardım :

Similar threads

Hazır Resident Evil 3 Remake'in gelmesine şunun şurasında üç ay kalmışken (malumunuz 3 Nisan'da çıkıyor oyun) özellikle de seriye bu yeni remake ile başlamayı planlayan oyuncular için, hikayenin geçmişini ve ilk iki oyunu özetleyen kısa bir yazı hazırlayayım dedim. Oyunlarla ilgili çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Sony PlayStation’da oynanabilecek en efsane yapımlardan biri şüphesiz Resident Evil 3: Nemesis’tir. Bu konu tartışmaya çok açık değil. Capcom’un yaptığı en iyi serilerden biri olan ve korku-bulmaca kültürünü insanlara işleyen Resident Evil serisinde Nemesis’in yeri oldukça farklı. RE3: Nemesis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Resident evil 4 oyununun tam çözümünü arıyorum diyorsanız işte size tam çözüm Umarım işinize yarar CHAPTER 1 – 1 Uzun bir videonun gerisinde oyuna başladığınızda dümdüz ilerleyin ve karşınızdaki evden içeriye girinİçeri girdikten sonradan bir video girecek ve bir adam bize saldıracak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
A Astyanax Hileleri: dokunulmazlık: oyun açıldığında yazıları enter ile geçin, dev pembe astyanax yazısı gelince yukarı yukarı yukarı yukarı aşağı sol sağ yukarı ve enter'e basın bölüm seçme: oyun açıldığında yazıları enter ile geçin, dev pembe astyanax yazısı gelince yukarı aşağı sol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt