Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Madem ölecektin..niçin bu kadar sevdin.. ?

Madem ölecektin..niçin bu kadar sevdin.. ?
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Madem ölecektinniçin bu dek sevdin ? MADEM ÖLECEKTİNNİÇİN BU DEK SEVDİN ? Oysaki, hic sucum yokken, delicesine severkenGözyaslarıyla bırakıp gittin Belkide, sen istemedin, isteksizce gittin ! Oysaki , bırakıp gittin iste ! oluru yok, cıkısı yok, ödenen günahlar değilGiden var ! Belkide acı vermek istiyordun… Oysaki simdi cekiyorum acı(nı) … Hayallerim yazılarım ,siirlerimgecelerim senle doymuş Cekiyorum iste en büyük acıları … Oysaki… ne hoş hayallerimiz vardı ‘bize’ dair… Belkide hic düsünmedik birgün bitecegimniizi… O zamanda severmiydikn … Ölümüne, bitmemiscesine, bitmeyecekmisiz gibi ! Oysaki bittik, Gittin … Susuyorum …! Sözcükler bir bir bogazıma diziliyor…Konusamıyorum sensizliginle Haykıramıyorum özlemlerimi, hayallerimi …Yitip gittin Benimse , sözcüklerim,kelimelerim anlamını yitiriyor yavas yavas …anlaşılan geliyorum sana ! Ne cok sey istiyorduk, ne cok hayal kuruyorduk bize dair Sen gittin ben Bi basıma kaldım… Hayallerimiz, özlemlerimiz Hepsi Tümü hepsi…bana kaldı … Kalbim kırık ! Sevdamız Yitik … Bitiyorum yavas yavas… Gidiyorsun ey sevgili, gidiyorsun ! En umulmazı yasayacaktık … Ertelemeden yasayacaktık hayallerimizi En delisini, en cılgınını oynayacaktık asıkların ! Simdi bugunumu yarınlaraYarınlarımı yine yarınlara erteliyorum, Hayaller kurmuyorumBir basımayım yalnızlıgınla Gittin Oysaki; neleri yasayacaktık senle, Neleri yasayıp, nelerle bogusacaktık ! Simdi yalnızım; Gücüm değilcaresizim… Artık yasamayı bile beceremiyorum …  

858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt