iltasyazilim
FD Üye
Madımak (Yozgat)
15 kg Madımak
Bir kase yoğurt
150 gr Pastırma
Biriki diş sarımsak
Tuz,biber,yağ,salça
15 kg madımak temizlendikten sonra satırla kıyılarak iyice küçültülür Bir tencereye yağ,salça,pastırma konularak kavrulur Kıyılan madımak üzerine ilave edilir 15 dakika pişirildikten sonra servis yapılır Sarmısaklanmış yoğurt isteğe göre sos olarak kullanılır
15 kg Madımak
Bir kase yoğurt
150 gr Pastırma
Biriki diş sarımsak
Tuz,biber,yağ,salça
15 kg madımak temizlendikten sonra satırla kıyılarak iyice küçültülür Bir tencereye yağ,salça,pastırma konularak kavrulur Kıyılan madımak üzerine ilave edilir 15 dakika pişirildikten sonra servis yapılır Sarmısaklanmış yoğurt isteğe göre sos olarak kullanılır