Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Madonna'nın Kolları Şaşırttı!

Madonna'nın Kolları Şaşırttı!
0
131

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Yoğun fitness programıyla meşhur Madonna'nın ‘çirkin' kollarını aşırı egzersize borçlu olduğunu yazan Daily Mail, popstarın yüzüne bir takım estetik müdahalelerde bulunduğunu ama genç görünmek uğruna uyguladığı yoğun alıştırma programı ile fazla fazla ileri gittiğini belirtti

*

Similar threads

Ceset algisi ve Ruh sagligi Vücut algısı, çocuğun kendisini kendi olmayanlardan ayırt etmeye başladığı birinci yaştan itibaren ortaya çıkar ve yaşam boyu kesintisiz gelişerek değişir Yalnızca günümüzde değil geçmişte de hemencecik bütün toplumların dış görünüşe, güzellik, hoş ve yakışıklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Edebi Sanatlar nelerdir Söz Sanatları Nelerdir Yazınsal Sanatlar Hakkında Genel Data Anlayış renk katmak, anlamı güzel ve etkin kılmak, zenginleştirmek amacıylaşiirlerde ve düzyazı türlerinde kullanılan laf sanatlarıdır Günümüz edebiyatlarında sözü etkin kılmanın bir arabulucu olan bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Benim en çok zorlandığım Tomb Raider serisi angel of darkness (daha bitiremedim bile) çok takılmıştım bu oyunda en kısa zamanda kurup tekrardan bitiricem büyük bi tomb raider fanatiğiyimdir ayrıca şimdi sizlere angel of darkness hakkında bazı paylaşımlar yapıcam Takıldığınız başka bir tomb...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Hz. Muhammed Arabistan Yarımadası sıcak iklime sahip, geniş çöllerle kaplı bir bölge olduğundan, tarım ve hayvancılığa elverişli yerleşim yerleri azdır. İslamiyet öncesi Arap Yarımadası’nda göçebe olarak hayatlarını süren Araplar, atalarının âdetleri ve inançları üzere yaşıyorlardı. Ticaretin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
261
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt