Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mafia 2 unarch.dll hata

Mafia 2 unarch.dll hata

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
meraba mafia 2 oyunu yükleyince isdonedll hatası aldım biyerden indirip system32 attım bu seferde unarchdl hatası verdi onuda attım hata düzelmedi arkadaşımda yükledim normal yükledi işyerinde yükledim oyunu isdonedll hatası verdi yükleyip system32 ye attım hata düzeldi ve yükledi ama evde yüklediğimde hata düzelmiyor yardım ederseniz sevinirim

Similar threads

Oyunu indirdim mbwarbandexe den kurulum yapıcaktım fmodexdll hatası verdi İnternetten dll dosyasını indirip system32 nin içine attım bu seferde dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı hatası verdi CMD yi açıp regsvr32 fmodexdll yazıp enter'e bastım bu seferde fmodexdll modülü yüklendi ancak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Selam Arkadaşlar; Ya Ben Bilgisyarıma Test Drive Unlimited Yüklüyorum Gayet Normal Birşekilde Oynayabiliyorum 144 Patch mı ne Onda Normal Oynuo 166A patch yüklediğimde Oyundayken Herhangi Birses Gelmiyor ve Bi Süre Sonrada Oyundan Atıyor BiÇok Kez Sildim Yükledim Format Attım Yükledim Ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Darksiders 2 oynuyorum ve bir anda hata verdi kapandı Daha sonra açtığımda normalde pot lar resimde gözükenin aksine altta ve kaç tane oldukları gözüküyordu Fakat hatadan sonra böyle bir durum söz konusu oldu Oyunu tamamen kaldırdım yükledim sorun düzelmedi Başka cd aldım yükledim yine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Son zamanlarda pcye ne zaman yeni bir oyun yüklesem gönderme hatası çıkıyor Ekran kartı onboard bundan olabilir tabi ancak bazen bir oyun yüklüyorum onu açıyor son bölüme geldim oyunu bitirecem birden bu hata çıkıyorRush for Glory yükledim yeni açarken bu hatayı verdi Virüs kaynaklı falan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Arkadaşlar merhaba ben Mafia 2 yi internetten torrent olarak indirip yükledim oyuna crack vs yapmadan direk tıklayınca imgesi ekrana geliyor sonra bir anda kapanıyor Ama dll dosyalarını kopyalayınca sorun çıkarıyor dll eksik vs diye sistem fazlasıyla yeterli ne yapmalıyım ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,505Konular
982,815Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt