Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4 bölüm de vincenco dan silahı alyorum ralp la konuşuyorum arbanın yanına gidip kilidi açmayı öğretiyo ama ben o arabaya bi türlü binemedim nasıl bincem neye bascam herşeyi denedim
İnşallah Konuyu doğru yere Açmışımdır
Başlıkta Belirtigim Gibi Arkadaşlar
Call of duty Modern WArfare Multiplayer Oynamak istiyorum Yaklışık 1 aydır arıyorum Ama Sonuca Varamadım Yardım edinn
Bu oyunu eskisi gibi Multiplayer Oynamak mümkünmü Oynayanları Gördüm
Ama ben HErtürlü Yolu...
Oyun ve Oyuncu
IFIWEREARICHMAN : Akçe verir
ILIKEDRESSINGUP : Kıyafetiniz değişir
BOOOOORING : Oyun hızlanır
NASTYLIMBSCHEAT : Daha fazla kan
ITSALLGOINGMAAAD : Çılgın insanlar
NOBODYLIKESME : İnsanlar sizden nefret eder
WEAPONSFORALL : İnsanlar herkesle kavga eder
Silah ve Can...
arkadaşlar ben daha cıkalı 1 ay oluyor aralıksız ilişkimizde tartışma oluyor bıktım usandım bundan böyle bi türlü mutlu olamıyorum ben tam güzel güzel konuşuyorum oda iyi konuşuyor 2 3 gün sonradan bi nedenle trip atmaya başlıyor cok soğuk cevaplar vermeye başlıyor sonradan yine düzeltiriyorum...
Çocuklu annelerden yardım bekliyorum 2,5 3 yaş çocuk sendromu, haylaz çocuklar, çocuklar, iyi ebevy almak, aile, aradığınız herşey burda meleklerim 1548849876 1548849876 cocukluannelerdenyardimbekliyorum5c5192d9b2891pngcocukluannelerdenyardimbekliyorum5c5192d9b2891png...
ACT I
BÖLÜM 1 : SSDD PFC JOSEPH ALLEN
Bu bölümde amacınız orduya yeni gelen amatör askerleri eğitmek ve bu sıradada kendinizi eğitmek
Masanın üzerindeki silahı alın Arka tarafınızdaki hedefleri Sgt Foley'in dediği yönde vurun Sonra masanın üzerindeki 4 el bombasını alın ve hedeflerin...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.