Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mafya Tarzı Bildiğiniz Oyunlar varmı?

Mafya Tarzı Bildiğiniz Oyunlar varmı?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar mafia1 ve 2yi önceden bitirmiştimGodfather1 i yükledim ama türkçe yaması yokBirincisi bu oyunu tr yamasını bulmam lazımBir de şunu eklemeliyim ki başka bildiğiniz tr yamasını bulabileceğim mafya tarzı oyunlar bildiğniiz varsa yazın

Similar threads

Kaç haftadır bilgisayarda boş boş takılıyorumMafia1 ve 2 bitmiştiGodfather yüklemiştim tr yamasını bulamadım oyüzden başlamadım Arkadaşlar sizden istediğim ya godfather the gamenin tr yaması ya da önerebileceğiniz ve tr yamasını bulabileceğim mafia tarzı oyunlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
arkadaşlar hayatımın oyununu sonunda buldum (önce part 2 yi sonrada) kurtlar vadisi yamasınıda yükledim oyunuda açtım ancak ki ancak bu yamayı yükleyince bütün arabaların şekli şemali binalar felan tüm değişmiş yeni grafikler gelmiş önceden bu yamayla oynuyordum ama böyle olmuyordu kurtlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Selam arkadaşlar bana Absolution'un yaması lazım Biliyorum içinde zaten var diyeceksiniz fakat benimkinde yok : Nedenini pek bilmiyorum önemli değil; kısacası Hitman Absolution oyunu yüklü olan biri tr dosyasını atabilirse memnun olurum )) Not: Oyunu Ps 3 e yükledim ama pc yamasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Arkadaşlar metro 2033 redux oyununu aldım kurdum bir türlü Türkçe yama yapamadımbu form üzerinde daha önceden yaptırılan yöntemi yaptım yani 12 update indirip 12 nin içindekileri oyunun kurulu olduğu dizine yapıştırdım ardından tr yamayı indirip oyunun kurulu olduğu klasörü gösterip kurdum oyunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Selam arkadaşlar benim GTA 5 ile ilgili bir sorunum var bu bir türlü Türkçe yamayı kuramıyorum Öncelikle Techno Game den Türkçe yamayı indirdim kurdum bir baktım oyun açıldı ilk açılan sayfalar Türkçe sevindim sonra bir baktım çalışmayı durdurdu hatası verdi oyun Meğersem oyun 3502 sürümüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt