Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mağazalardaki fiyatlara isyan eden Ezgi Mola: O paraya Beylikdüzü’nden ev alınır

Mağazalardaki fiyatlara isyan eden Ezgi Mola: O paraya Beylikdüzü’nden ev alınır

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
magazalardaki_fiyatlara_isyan_eden_ezgi_mola_o_paraya_beylikduzunden_ev_alinir_1611127244_4526.jpg

Evlilik hazırlığında olan başarılı oyuncu Ezgi Mola, mağazalardaki fiyatların çok yüksek olduğunu söyledi.

Evinin iç dekorasyonunda tadilat yaptıran oyuncu Ezgi Mola, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda mağazaları gezerken fiyatların çok uçuk rakamlar olduğunu söyledi. Fiyatların çok yüksek olduğunu sitemli bir şekilde dile getiren Mola, “Evde tadilat yaptırıyorum. Geçen gittik, mutfak için fiyat alıyoruz. Fayanslar, parkeler, mutfak eşyaları. Arkadaşlar bir fiyat çıkarmış, şişirmiş şişirmiş, sonra ‘Size yüzde 60 indirim yapıyoruz’ dediler!”

VH0jK_1611126976_4871.jpg

YALI MI YAPTIRIYORUM AYOL?

Ezgi Mola, fiyatların ne kadar uçuk olduğu karşısındaki hayretini şu sözlerle dile getirdi: “Bir mutfağın fiyatı 120 bin lira olabilir mi? Saçmalık. Sonra da onu 40 bine indirmiş. İnanamadım. Koca mutfak yaptırmıştım birkaç yıl önce, 10 bin lira vermiştim. 120 bine mutfak mı yapılır? Delirdi mi bunlar? Yalı mı yaptırıyorum ayol ben? 120 bine Beylikdüzü’nden 1+1 ev alınır.”

4KX8S_1611126947_9008.jpg

858,497Konular
981,900Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt