Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Magazin Dünyasında Neler Oluyor

Magazin Dünyasında Neler Oluyor
0
78

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Bundan Böyle Kocasını Bile Tanımıyor
Nazmiye Demirel, Süleyman Demirel'i tanımıyor!
Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel hayatının en huzursuz günlerini yaşıyor Günde 19 saat uyutulan 58 takvim eş Nazmiye Demirel'in Alzheimer hastalığı ayrıntılarıyla ilerledi

NE SEVİNEBİLİYOR NE ÜZÜLEBİLİYOR
Nazmiye Bayan çevresinde büyüyen hiçbir olayı anlamlandıramıyor Ne sevinebiliyor, ne üzülebiliyor Hatta, 58 takvim hayat arkadaşı Demirel'i bile tanıyamıyor

DARBE DÖNEMİNDE BİLE BU DEĞIN ÇARESIZ HİSSETMEDİM
Bu duruma çok üzülen Demirel'in, 'Darbe dönemlerinde bile kendimi bu değin biçare hissetmedim' dediği belirtiliyor Süleyman Demirel'in, en kritik görüşme aralarında bile Nazmiye Demirel'in sağlığı ile ilgilendiği, fazla şöhretli bir din alimine haber göndererek, 'Lütfen Nazmiye Hanımın sağlığı için dua edin' ricasında bulunduğu konuşuluyor

MAli Erbil Canlı Yayında Titreyerek Ağladı

Güngören ’de 17 kişinin ölümüne neden olan bombalı hücum şov yapan Mehmet Ali Erbil ’i içten sarstı Çarkıfelek ’in canlı yayınında titrek ve gözyaşı döken Erbil, herkesin merak ettiği soruyu da sordu

Kanal 1 ’de ekrana gelen Çarkıfelek yarışmasının bu akşam canlı yayınlanan bölümünde şov yapan Mehmet Ali Erbil, Güngören ’de yaşanan bombalı saldırılarda 4 ’ü çocuk 17 vatandaşımızın can vermesinin üzüntüsünü izleyenlerle paylaştı

Terörü lanetleyen Mehmet Ali Erbil, Doğrusu bugün ahali olarak yastayız Bu acı hepimizin acısı, insana karşın bu alçakca saldırı hiçbir amaca hizmet edemez Dünyanın en günah şeyi insan canına çalışmak Lakin biz koskocoman bir devletiz Birlik, beraberliğimizi hiçbir şey bozamaz Ne yapsalar bozamazlardiye konuştu

Kopya Çiller Ağlaya Ağlaya Bir Hal Oldu

Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ’in sunduğu ‘ ’Orada Neler Oluyor ’ ’ programına Tansu Çillere benzemek için estetik işlem geçiren manken Çiğdem Savaş konuk oldu

Kredi kartına 12 taksit yapan ilk manken olan ve ‘ ’Cumhuriyet Kadınları ’ ’ projesi için Tansu Çillere benzemek adına 7 saat süren işlem geçiren Çiğdem Savaş ‘ ’Reklam yaptığım düşünülüyor, üzerime çok geliniyor Çok gururlu ve kararlı bir yapım var, bandajlarım çıktıktan sonradan kesin kararımı belirteceğim Öteki operasyonlardan vazgeçebilirim Aslında ameliyat öncesi sözünden dönmek istedim ama yaptıdemesinler diye kararımdan dönmedim Bu dek eleştirileceğini bilseydim yaptırmazdım Şu Anda pişmanım ’ ’ açıklamalarının peşinde gözyaşlarını tutamadı

*

858,506Konular
983,048Mesajlar
33,110Kullanıcılar
kaannns1903Son üye
Üst Alt