Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Magazin Dünyasını Karıştıran Bomba Twitter Mesajı!

Magazin Dünyasını Karıştıran Bomba Twitter Mesajı!
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Magazin Dünyasını Karıştıran Bomba Twitter Mesajı! magazin dünyası karışacak bomba twitter mesajı saadettin saran defne samyeli birlikte mi birlikte görüldüler resimleri 2011 ile ilgili bilgiler burada melekler Gün geçmiyor ancak yeni bir bomba haber çıkmasın meleklermagazindunyasinikaristiranbombatwittermesaji5c4e850e4f2bdalt Acilen fakat haberimiz ise twitterda bir kullanıcının paylaştığı mesaj! Mesajında bir dönem Hülya Avşar'la birlikte olan Sadettin Saran ile ünlü haber spikeri Defne Samyeli'nin feribotta birlikte görüldüğü yazıyorMesaj aynen şöyle; 1548649737 1548649737 magazindunyasinikaristiranbombatwittermesaji5c4e850e7f0e6magazindunyasinikaristiranbombatwittermesaji5c4e850e7f0e6 magazindunyasinikaristiranbombatwittermesaji5c4e850e7f0e6 “Sadettin Saran ile Defne Samyeli birlikte Bursa’ya gidiyor Hafta sonu kaçamağı Yeni bomba bir Aşkmagazindunyasinikaristiranbombatwittermesaji5c4e850e4f2bdalt Hülya bu duruma ne der? Defne’nin annesi de yanına Sadettin’in kızı da var Aile saadetimagazindunyasinikaristiranbombatwittermesaji5c4e850e4f2bdalt Feribotla Yalova’ya geçtiler Konu hakkında Saran ve Samyeli ise şöyle dediler; Defne Samyeli “Bu gibi konuları konuşmayı yanlış buluyorum İnsanlara artık inanamıyorum Yani böyle konularda görünüm bildirmeyi bile gereksiz buluyorum Ben böyle konuşmam da Çünkü konuştuğunuz takdirde nasıl araç gereç olunduğunu da biliyorum Bunu konuşmayı yanlış buluyorum dedi Saran ise uçankuşcom’a yaptığı açıklamada “Olacak şey yok feribotta karşılaştık tümü bu, daha artı bir şey söylemeye bile gerek yok dedi  

858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt