Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Magicka Server!!!!!

Magicka Server!!!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ya benim magicka sahte sahteden kastım demo falan değil torrentden indirme olanlardanArkadaşımla oynamak istiyorum ama bunu hamachili server olması lazım ikimzdede orjinal olmadığı içinMagicka nın hamachili serveri nasıl kurulur server kurma programı nerddedir bunları bana bi söylerseniz sevinirim TEŞEKKÜRLER

Similar threads

merhaba ben hamachi ile dota oynamak istiyorum arkadaşlarla hamachiyi yüklüyoruz update ediyoruzben server kuruyorum herkes giriyor servere oyunu da kuruyorum ama diğer makinalarda oyun gözükmüyor ? bunun başka bi ayarı falan mı var acaba ? hamachi ile dota oynayan arkadaşlar yardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Merhabalar Ben 2 Gün Önce Cs Sourceyi Yükledim sorunsuz bi şekilde çalışıyor oyun ancak netten nonsteam oynamak istiyorum ve nonsteam birçok tr serverleri var ıpyi ekleyince hata veriyo patchim çok düşük oldugu için tüm neti aradım birçok sonuş buldum ancak hepsinin linkleri çalışmıo sizden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır oyunu oynamıyorum bu yaz tatilinde knight online pvp oynamak istiyorum bildiğiniz bir pvp server varmı ardream ayrıcalıklı olmasını istiyorum bildiğiniz pvp varsa paylaşabilirmisiniz Birde arkadaşlar bir çok pvp serverde VİRÜS buluyor pc acaba neden bide bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Arkadaşlar 97d server kurdum ufak bir sorunum varserver çok güzel çalışıyo ama şu oyuna girerken account pw girmeden önce tıkladığımız yer varya orada benim serverimin isminin yazmasını istiyorumAraştırdım buda sanırsam textbmd le mümkünmüş ama ben bu dosyayı açacak program bulamadım,anlayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum Telefon oyunlarıyla ilgili bazı şeyler sormak istiyorum Telefonum Nokia E63 İlk olarak Tibia Me oyunu Sitesinden son sürümü indiriyorum(3 mb) fakat sertifika sorunu karşıma çıkıyor Anlıycağınız açılmıyor Sadece o da değil Eskiden oynuyordum oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
981,881Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt