Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Magnolia

Magnolia

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Magnolia Tarifi İçin Malzemeler

*1 lt süt
*2 yumurta sarısı
*1 kutu sıvı krema
*2 tepeleme kaşık un
*1 türk kahve fincanı nişasta
*Vanilya esansı
*Çilek
*Bebe büsküvisi ve yulaflı büsküvi

Magnolia Tarifi Yapılışı
İlk olarak çilekleri yıkayıp kuruladıktan sonra dikine dikine çok ince olmamak suretiyle doğrayın Ardından ben bebe bisküvisi ve yulaflı bisküviyi birlikte kullanarak rondo da iyice çekiyorsunuz Bir tencerede 1 lt süt, un, nişasta, iki yumurta sarısını karıştırıp ocakta koyulaşıp kaynayana kadar pişirin Ocaktan almadan hemen önce vanilya esansından 34 damla damlatıp, sürekli karıştırarak soğutmaya çalışın(mikserde olur ama ben çırpıcı ile yaptım) muhallebi ılıdıktan sonra bir kutu sıvı kremayı içine döküp gene karıştırarak çırpın Muhallebi kıvamı ne çok katı ne de çok cıvık olacak ;) sonra kaplarımıza ilk olarak bir yemek kaşığı çekilmiş bisküvi koyduktan sonra kenarlara kabınızın doğranmış çilek koyun ardından iki yemek kaşığı muhallebi koyun Üzerine tekrar çekilmiş bisküvi en üste de gene muhallebisini koyun ve dışarda iyice üzerinin kabuk tutmasını bekledikten sonra üzerini arzunuza göre çikolata parçası, çilek, şekerleme veya taze nane dalı ile süsleyebilirsiniz 45 saat dolapta beklettikden sonra yemeye hazır AFİYET OLSUN

858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt