Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mahidevran gülbahar haseki sultan

Mahidevran gülbahar haseki sultan
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mahidevran gülbahar haseki sultan Mahidevran gülbahar haseki sultanaslında dızı geregi yarımız nefret ettı ondan ,5 kurusluk seyır ıcın huzurla bıle uyutmuyolar mahıdevranıaslında hepımızın su cagda eslerımızı kıskanması gıbıydı onunda duygu ve dusunceleırısevdi ,kıskandı ,baska kadınla paylasamadıhepsını gectım gozbebegını kaybetmek yeterdı aglamasınaen degerli varlıgı değil olmustu gozlerinin önündeşehzadesine canını verecekken mustafa vermişti masum yereneden bir rus köle içinyazıyoruz google babaya hürem sultan kimdir ?ben diyim entrikalar kraliçesi olmasın sakın!eşlerimiz kadar aldatıldıgımız zamn buyuk bır ıhtıras kaplıyor ıcımızı ve olmadık seylere kalkısıyoruz adi degılmı sızce?ıstedıgı suleymn olsaymıs yıne yetermıs bu hurremın devletı yonetımı tahtı ıstemıste ıstemısyetmemiş kadının sevdıgını olmak yetmemıs oglunuda almıs elındenbu dusuncelerımın ana amacı bır dızı ugruna ınsanları karalamaları dızıde sadece **** var baska bısı gormedım ben bu bolumlere denkdusundumde bende pek cekseydım boyle bır kadından ne yapardım bılemıyorum herseyını kaybetmıs ve hıc mutlu olamamış keder kaplamıs ıcını kadınınsehzade mustafayı dogurmus ama onuda elınden almıslarne ugrunaydı bu cektıgı acılar Bır daha gulemedı şimdi ruhu mutlumudur bilmemfakat bu dızıyı asla onaylamıyorum tarıhı fılmler guzel bılgılenıyoruz lakin gerceklerın bu sekılde saptırılması ıcımı rahatsız ettıkıskanclık ınsanın duygularnda yer alan temel ozellıklerınden bırı bızkı esımız baskasıyla oldugunda delıye donuyorsak oda oyleydı paylasma duygusu mahvedıyor ınsanıhurremıde onaylamıyorum hıc rus ne oldugu bellı olmayan bır bayan osmanlının yıkılmasında parcalanmasında onemlı rol oynamısen unlu lakabıda (katil uvey anne)gelde bu kadına rahmet oku sımdııyıkıde harem kalkmıs yoksa ne yapardı bız kadınalr?  

858,497Konular
981,993Mesajlar
29,981Kullanıcılar
mordowSon üye
Üst Alt