Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Mahidevran magazin muhabiri olmak istiyormuş

Mahidevran magazin muhabiri olmak istiyormuş
0
39

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Mahidevran magazin muhabiri olmak istiyormuş mahidevran, nur aysan, hayali, mazagiz muhabiri, haberleri burada arkadaşlar 1548663677 1548663677 mahidevranmagazinmuhabiriolmakistiyormus5c4ebb81be6a5mahidevranmagazinmuhabiriolmakistiyormus5c4ebb81be6a5 mahidevranmagazinmuhabiriolmakistiyormus5c4ebb81be6a5 Mahidevran Sultan yani Nur Aysan'ın hayali magazin muhabiri olmakmış Melek'lerimmahidevranmagazinmuhabiriolmakistiyormus5c4ebb81c6699alt ‘Muhteşem Yüzyıl’ın gururlu ve mağrur Mahidevran’ı Nur Fettahoğlu, üç yıl süren evliliğine geçtiğimiz ay nokta koydu Kendine yepyeni bir yaşam kuran ve bundan böyle eski soyadını kullanmaya başlayan oyuncu, değişen yaşamını ilk kez Hafta Sonu'na anlattı Mahidevran Sultan’ın rüyalarına girdiğini söyleyen Fettahoğlu, “Saraya adım attığımda güya onun ruhu içime giriyor Fazla etkileniyorum dedi ve hoş gözleri tekrar hüzünlendi Bundan Böyle çarşamba geceleri tüm planlar iptal ediliyor ve herkes ‘Muhteşem Asır’ı izliyor Peki Mahidevran’a gelen tepkiler nasıl? Dün bir kız çocuğu yanıma geldi İmza istedi ve “Dizide fazla kötüsün fakat sen fiilen fazla iyisin dedi (gülüyor) Kimilerinin Mahidevran’a doğrusu içi acıyor, kimileri de çok kızıyor Bilhassa araştırıp hayatını okuyanlar, ileride yaşayacaklarını bildikleri için fazla üzülüyor “Bu Süleyman sana yapılanları görmüyor mu? diyorlar Diziden öneri gelmeden önce Mahidevran Sultan’la ilgili data sahibi miydiniz? Teklif gelmeden önce Mahidevran’ın ne değin acılar çektiğini ve yaşadıklarını bilmiyordum Senaryoyla birlikte, araştırdım ve öğrendim Seçme şansınız olsaydı, Osmanlı İmparatorluğu’ndaki hangi kadın olmak isterdiniz? O dönemde edinmek istemezdim Lakin “Ol desen yine Mahidevran olurdum illaki Acılar ve zorluklar… Hiç rüyalarınıza girdi mi? Girmez mi! Birincil zamanlar, saraya adım attığımda benzeri onun ruhu giriyordu içime Ağıt sahnesi için hazırlık bile yapmıyorum, onun yaşadıkları beni öyle etkiliyor ancak, hemen ağlamaya başlıyorum Rüyalarıma giriyor Tiyatrocu olma hayalleri kurarken, nasıl bankacı olduğunuzu merak ediyorum Ablam bankacıydı Bir gün onu ziyarete gittim Yanına üst seviye yöneticilerden biri vardı “Sen neden bankacı edinmek istemiyorsun? dedi Onun üzerine ben bankacılık sınavlarına girdim, kazandım ve bankada çalışmaya başladım Bir sözle, hayatınızın yönünü değiştirdiniz yani Enteresanımdır ben Fakat bankacılık bana tarafından değildi Oradan ayrıldım ve bu kez de televizyonda çalışan ablamın yardımıyla, rakamlarla da aramın iyi olması nedeniyle, borsa muhabirliğine başladım Bunların hepsi bir adım Denemeseydim belki de oyuncu olamayacaktım İyi oysa bu meslekleri yapmışım Magazin muhabiri edinmek ister miydiniz? Borsa muhabirliğindense magazin muhabiri olmayı isterdim (kahkahalar) Fazla önemli söylüyorum Borsa, çok devlete ait ve kendinden hiçbir şey katamıyorsun Daima benzer şeyleri konuşmak bende stres yaratıyor Yenilik olması lüzumlu id 1548663677 1548663677 mahidevranmagazinmuhabiriolmakistiyormus5c4ebb8201fe1mahidevranmagazinmuhabiriolmakistiyormus5c4ebb8201fe1 mahidevranmagazinmuhabiriolmakistiyormus5c4ebb8201fe1 RÖPORTAJIN DEVAMI HAFTA SONU DERGİSİNDE  

858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt