Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mahidevran'ın Yerinde Olmak İstemezdim

Mahidevran'ın Yerinde Olmak İstemezdim
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mahidevran'ın Tam Yerinde Olmak İstemezdim mahidevranın hayatı mahidevranın devlete ait mahidevran devlete ait resimleri mahidevran sultan ın gerçek Önce onu Aşkı Memnu'da Bihter'in kardeşi rolündeki Peyker olarak izledik şimdide karşımızda Mükemmel Asır'da Kanuni Sultan Süleyman'ın ilk karısı Hürrem'in kıyasıya rakibi Mahidevran Sultan olarak çıktı Güzel oyuncu Nur Aysan Muhteşem Asır'daki rolü ile ilgili konuşmuş kızlarBakalım neler demiş 1549276995 1549276995 mahidevraninyerindeolmakistemezdim5c581747b48camahidevraninyerindeolmakistemezdim5c581747b48camahidevraninyerindeolmakistemezdim5c581747b48ca Kariyerinin zirvesinde Bir yıla iki sinema filmi sığdırdı, ayrıca “Gişe Memuru ayrıca de “Kurtlar Vadisi Filistinde rol aldı Hem daha ilk bölümüyle ülke gündemini değiştiren “Muhteşem Yüzyıl dizisinin başrol oyuncularından biri olarak seyirci karşısına çıktı Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “Aşkı Memnu bittikten sonradan yaklaşık olarak hiç anlamsız zaman bulamayan Nur Aysan, bu süratli yükselişe rağmen kendini az önce yolun başında hissediyor Mahidevran elde etmek! Bu, bir kadın için ne ifade ediyor? Mahidevran’ı, iktidar için savaşan Hürrem’in karşı, aşkı için savaşan bir bayan olarak görüyoruz Sakin olmayı başarsa ola ki kazanacak lakin o paylaşamıyor; kesinlikle ancak kıskanıyor Her kadın bunu anlar Siz o dönemde yaşayan olsaydınız; yeniden Mahidevran mı olmak isterdiniz? Mahidevran’ınki arzulanabilecek bir kader değil Önce aşkını, sonradan evladını kaybediyor Bu, çağlar üstü bir dram Çünkü, kadının toplumdaki yeri çok bambaşka Mahidevran hükümdarın eşi, fakat bir kraliçe değil, kaybettiğinde adamakıllı kaybediyor O dönemdeki kadınlar içerisinde yeniden Mahidevran olmayı ister miydim? Bilemiyorum Yıllar boyu anlatılmak mı? Fark edilmeyip unutulmak mı? Sıradan, fakat daha mutlu bir hayat sürmeyi tercih ederdim sanırım REDDEDEMEYECEĞİM BİR TEKLIF ALDIM Sizce “Müthiş Asırın kariyerinize nasıl bir etkisi olacak? “Aşkı Memnunun derhal peşinde yeniden çok izlenen bir dizide oynamak, her hafta evlere konuk elde etmek güzel Peyker olarak kalmamak için kayda değer bir adım Bu dizideki çarpıcı ve mecburi sahneleri kendim için bir fırsat olarak da görüyorum Bundan Başka yorumlar gayet olumlu bu vesileyle “Kurtlar Vadisi Filistin vizyona girdi Bu projeye nasıl dâhil oldunuz? Reddedemeyeceğim bir önerge sundular diyelim (gülüyor) Benim için sürpriz oldu “Gişe Memurunun çekimlerini bitirir bitirmez, dinlenmeye fırsatım bulamadan Tarsus’a gittim xfUid21549276995 1549276995 mahidevraninyerindeolmakistemezdim5c581747ba41amahidevraninyerindeolmakistemezdim5c581747ba41amahidevraninyerindeolmakistemezdim5c581747ba41a OYUNCULUK BANA AĞLAMAYI VE HAMİLELİĞİ ÖĞRETTİ İsrail asıllı ABD’li Simone’u oynuyorsunuz Siz de Almanya’da doğan Rizeli bir Türk kızısınız Simone’la aynı yaşanmışlıklarınız var mı? Önyargıları şekillendiren çevredir; her yeni çevre, bunları çökertmek için bir fırsattır Filistin, Simone’un fırsatıydı, bir travmaydı Benim ailem için Almanya öyle da yabancı bir yer sayılamaz Entegre olmakta sorun yaşamamıştık Simone’un Filistin’e gitmesiyle fikirleri değişiyor Peki Nur Aysan, dünden bugüne nasıl bir başkalaşım geçirdi? Her yaşadığım olayla ve oynadığım her kadınla olgunlaştım Peyker ile sessiz ve anaç, Simone ile enerjik ve öğrenen, Mahidevran ile kaybeden lakin gururlu Sanırım hepsinde içsel bir iyilik var Hepsine bir şeyler kattım ve hepsinden bir şeyler kazandım Sanırım en çok da ağlamayı ve hamilelik hallerini öğrendim (gülüyor) FİLİSTİNLİLER'İN ANLATTIKLARI BENİ ÇOK ETKİLEDİ Sinema kurgu işidir, peki buradaki ısrail hikâyesi çok mu gösterişli? Kamuoyundan epey tepki geliyor “Kurtlar Vadisi, daima iddialı bir tavra sahip Bu kere kamuoyunda fazla yer aldı Sahiden bir yara olan “Mavi Marmara konusu ile Filistin’de yaşananlar ve görmezden gelinen bazı gerçekler ele alınacak Bu süreçte bizimle çalışan Filistinliler vardı Orada yaşadıklarını anlattılar ve en fazla da beni bu etkiledi Umarım, azıcık olsun bunu yansıtabilmişizdir  

858,496Konular
982,155Mesajlar
30,097Kullanıcılar
InfoIntruderSon üye
Üst Alt