Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

mahllemdeki kızdan hoşlanıyorum oda benden hoşlanıyormudur ??? Lütfen destek

mahllemdeki kızdan hoşlanıyorum oda benden hoşlanıyormudur ??? Lütfen destek
0
132

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar mahlleme yeni bir kız taşındı bütün karşısında eve ben bu kız daima dışarı çıktıgında onu kaçamak kaçamak kesiodum oda bunun farkına wardı heraldeBi akşam bu kız dışarı çıkdı saat 10,30 gibi fln bölüm ilginç canı bıkkın duruyordu mahallede artı arkadaşı yok zaten daha sonra benim camda oldugumu fark etti göz göze geldik beni görür görmez oturdugu yerden kalkıp mahallede bi ileri birde geri tur attı önümden geçerek bende bu olaydan cesaret aldım aşşagıya kızın yanında inmeye karar verdim
kızın yanında dogru yawaş yawaş yürüdüm kız saçlarıyla oynamaya başladı
benzeri yanında gidiyorum die mutlu olmuş gibiydiama ne olduysa 2 saniye sonra oldu mahllenin ihtiyar teyzelerinden birisi bana seslendi beni köşedeki bakkaldan ekmek almaya yolladı bütün ben gderken kız birazcık bozuldu kapıyı kapatıp içeri girdi :S sizce ben bu kızın peşinden koşmalımıyımbeni seviyormudur acaba

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,345Kullanıcılar
mikoSon üye
Üst Alt