Mahmut uslu bana da küfür etti MAHMUT UYSAL BANA DA KÜFÜR ETTİ! 1548620414 1548620414 mahmutuslubanadakufuretti5c4e128219880mahmutuslubanadakufuretti5c4e128219880 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabermahmutluslukkkkkk&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg FATİH ALTAYLI, GALATASARAY'DA YÖNETICILIK YAPTIĞI YILLARDA FENERBAHÇE MAÇLARINDA FENERBAHÇELİ YÖNETICI MAHMUT YUMUŞAK BAŞLI'NUN KENDİSİNE DE KÜFÜR ETTİĞİNİ VE BUGÜN DE AYNI ŞEYLERİ YAPTIĞINI SÖYLEDİ Bir dönem Galatasaray'da İkinci Başkanlık yapan gazeteci Fatih Altaylı, Habertürk'te yayınlanan Olaylar ve Gerçekler programında Fenerbahçeli idareci Mahmut Uslu'yu amaç aldı Fenerbahçe'nin derbi maçta Galatasaray'ı 41 yenmesini alışılagelmiş karşılayan Fatih Altaylı, maçın skorundan çok itibar tribününde edilen küfürlere dikkat çekti Ağzı Bozuk ifadeleri kullanan kişinin Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu olduğunu ifade eden Fatih Altaylı, kendisinin de Galatasaray'da yöneticilik yaptığı dönemde yaşadıklarını şöyle anlattı: 'Ben bunu yaşadım Fener tribünlerinde Tüm bir maç baştan başa Galatasaray 2 Başkanı olarak o stada gittiğimde, tüm bir maç boyunca arkamda oturan Fenerbahçeli yöneticiler hepimize en galiz küfürleri ettiler Ben dönüp baktığımda da 'hadi sıkıysa sesini çıkar' diyordu arkamda bana küfreden Fenerbahçeli yönetici Bugün de aynı adamlar; Mahmut Yumuşak Başli Mahmut Uysal, daima bunu yapar Sırf o değil başkaları da yapar Ne yazık ki böyle tatsızlıklar oluyor Defalarca Mahmut Uysal vardır, dikkat et Hep Mahmut Uysal haklıdır, karşısındaki haksızdır; necip Türk spor basınına göre'