Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mahsun Kırmızıgul - Ağlama Sen

Mahsun Kırmızıgul - Ağlama Sen
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Yeller gibi estim durdum
Gul gibi soldum
Yalnızlığın turkusunu
Ben senden caldım
Ağlama sen ağlama sen
Haydi biraz gul
Geleceksen yollarına gul dokeyim gul
Sevdaların durağında
Hep yalnız kaldım
Yalnızlığın korkusuna
Hep sensiz daldım

Similar threads

imagesaglamaderdinbanaamaencoksenaglattin5b0b3a5ae2581 Ağlama! ‘ ’ GULUM ağlama derdin bana , derdin ama en cok ta sen ağlattın beni, kıyamam derdin guzel gozlerine, derdin de bende inanırdım gozlerimin guzelliğine, bir başka bakardı gozlerim sen guzel deyince,gozlerine… Sensiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Gul Şiirleri Huzun ciceğim Kırmızı gulum Yollarına surgunum Hangi hoyrat el dalından kopardı Hazan bağlarında seni yanlız bıraktı Haydi uzat ellerini tutayım Bir dem olsun gel bağrıma basayım Sitemleri gonlunde, bir sabır taşı Ducar olmuş dertlere doker goz yaşı Şenlensin gonul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Boşver Baba Kacmak gerek kacmak bazen Bircok gercekten Hayal kurmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi neden vazgec dersin hayallerinden Boşver baba cok memnunum Boyle halimden Ucmak gerek ucmak bazen Kendi icinden Asık olmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
EBRU GUNDEŞ EVET ALBUM ŞARKILARI Harika Şarkı Sozleri Acımı gorur gibiyim ben aslında Sen acılara bile gulemiyorsun Bir gece evde otur kendi adına Durduğun yeri bile goremiyorsun Aklım sende kalıyor gozden uzak olunca Omuzumda uyusam butun omrum boyunca Kaderime ağladım tukenti genc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
Cok denedim olmadı Yureğim unutmadı Bin sabahı bin akşama yedirdim Gonul derman bulmadı Ne hayalin gidiyor Ne sevdan terk ediyor Bin kadehte bin şişe bitti Gonlum sarhoş olmuyor Ağlama ağlama ağlama yureğim demekten ben yoruldum Ey kalpsiz zalim yar soyle sen kendini bensiz nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt