Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mahsun Kırmızıgül'den 2. filim geliyorrr

Mahsun Kırmızıgül'den 2. filim geliyorrr
0
37

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Mahsun Kırmızıgül'den 2 filim geliyorrr Mahsun Kımızıgül'ünYönetmenliğini yaptığı Beyaz Melek adlı sinema filiminden sonradan şimdide Güneşi Gördüm'ü çekti mart ayında vizyonda DEMET YENİ FİLMİYLE İDDİALI! 1548631508 1548631508 mahsunkirmizigulden2filimgeliyorrr5c4e3dd8798e3mahsunkirmizigulden2filimgeliyorrr5c4e3dd8798e3 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberdemetevagar1212&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MAHSUN KIRMIZIGÜL’ÜN YAZIP YÖNETTİĞİ “GÜNEŞİ GÖRDÜM FİLMİ 12 MART’TA VİZYONA GİRİYOR Filmde Mahsun Kırmızıgül’ün karısını oynayan Demet Evgar, kocasını elinde yetişmek için 6 çocuk doğuran bir kadını canlandırıyor Doğum yaptığı sahnelerde fazla etkilendiğini anlatan Evgar, Mahsun Kırmızıgül için yapılan eleştiriler için “Mahsun çok inatçı bir adam Gelen eleştirileri alır, dinler Eleştirenler beğenmediğini söylüyor Bu tenkit değildir Eleştiriyi dayandırdığınız bir yer olmalı diyor Filmde nasıl bir karakteri canlandırdınız? Doğu’da büyümüş ve 13 yaşında dayısının oğlu ile evlenmiş, altı çocuklu Havar adında genç bir kadını canlandırıyorum Köyde ikiüç aile birarada kaldıkları için dayısının oğlu ile evleniyor Lakin senaryodaki şansı, evlendiği adama aşık olması Üzerine kuma alınacak endişesiyle, farkında olan olmadan ve hayatı pahasına altı çocuk doğuruyor böylece bedeni ve organları yıpranıyor Dünyası minik ama yüreği büyük bir bayan Fazla farklı mekânlarda çekimleriniz oldu En fazla nerede zorlandınız? Kars’ta 30 derecede çalıştık Muavin rollerdeki arkadaşlardan bazıları karın üzerine düşüp bayıldı Kar fırtınasının ortasında filmimizi çektik Ben Kars’a ilk kez gitmiştim Çekim yaptığımız dağdaki, eski adıyla Kızıl Kilise Köyü, Kars’ta yaşamış çoğu insanın bile çıkmadığı bir yer Orada yaşamak bu derece baskı Zaten daha önce yaşanmış fakat sonra boşaltılmış hakiki bir mekân Kent yaşamına alışılmış biri olarak Kars’a gittiğinizde zorlandınız mı? Mekânın koşulları neyse ben de o mekândan biri olmak namına, ister istemez işin içine giriyorum Benim için çok kuvvet olmuyor mekânın içinde kendini var etmek Özel bir çaba göstermeme lüzum kalmıyor Köye gittiysek ben de köylü oluyorum Mahsun vurgu çalışmama takviye etti Mahsun Kırmızıgül ile filme başlamadan önce ön yargılarınız var mıydı? Ön yargıya karşı bir antipatim vardır Biriyle tanışmadan onun hakkında çok fazla düşünmem Tanıştıktan sonradan ben istersem beraber çalışırız Mahsun, açıklama yapmak istediği hikâyeyi çok kolay ve gerçeğe en yakın haliyle anlatabildi Beyza’nın Kadınları filminde sizi fazla bambaşka karakterlerde gördük Burada ise tek bir karaktere yoğunlaştınız Bu bir menfaat sağladı mı rolünüze? Beyza’nın Kadınları’nda çok daha pozitif çalışma dönemi yaşamıştım Çünkü dört bambaşka kişilik canlandırıyordum ve iki ay niyetlenmek zorunda kalmıştım Bu rol için de kesin bir dönem çalışmak zorunda kaldım Hiç alışılmış olmadığım bir şive ile karşısında karşıyaydım Özel bir hocadan vurgu dersi aldım Mahsun sette vurgu çalışırken bana bolca destek etti Mantıksal Bağ, birincil okuduğunuzda, sizi nasıl etkiledi? Anlattıkları, cümleleri ve yaklaşımı çok sıcaktı Hikâye, fazla reel ve acı bir hikâyeydi Senaryoyu okumadan önce Mahsun bana anlattı Her türlü fikre açık ve önyargısız bir insan Fiilen dinliyor sizi Kendini de dinletiyor Hayatımızı yaşarken uzun uzun tiratlar atmayız Mahsun, az lafla ve inandırıcı sahnelerle, net bir film yarattı Kars’ın doğal ortamından dolayı senaryoda değişimler, nadiren oluyor Bu filmin inandırıcılığı size nasıl başarılar sağlayacak? id Dünyada sinemamız kabul görüyor Yurt haricen da kayda değer başarılar kazanacağını düşünüyorum Güneşi Gördüm, gerçekleri insanların gözüne gözüne mi sokacaksınız? Niyetimiz gözüne sokmak olmadı, kalbine sokmak oldu Umarım o da olacak Sizi zorlayan sahneler oldu mu? Zorlayan yok de fazla etkileyen sahneler oldu Doğum sahnesiydi Birincil defa böyle bir sahne çektim Yeni doğmuş, iki günlük bir bebek vardı Düşünün yatmışsınız, bacağınızın arasında bebeğin ufacık ayağı değiyor Bu olağanüstü bir duygu Siz doğurmuyorsunuz fakat o anda o kadar hissetmeye kendimi ve duygularımı açtığım için fazla sıcak, severek çektiğim bir sahneydi Gözyaşlarına boğuldum İki tane doğum sahnesi çektik ikisinde de benzer hissettim Mahsun Kırmızıgül’ün filmden daha sonra fazla artı eleştirileceğini düşünüyor musunuz? Çekilme açısında bir şeye inanıyorsunuz ve eleştirileceğinizi düşünerek bundan vazgeçemezsiniz Mahsun bize hayalini çok iyi anlatabildi Ben de onun düş edebildiğini düş ettim ama anlaşıp çalışmaya karar verdik Evet, hayal ettiği bir şey vardı ve ne gerçekleştirmek istediğini biliyordu Mahsun fazla inatçı bir adam vakitlice gelen eleştirileri yeniden alır, dinler Eleştiriyi yaparken de “Beğenmedim diyorlar derhal “Beğenmedim çağırmak tenkit değildir Onu ayandırdığınız bir yer olması lazım Bu film Beyaz Melek’cilt çok daha iyi oldu Bir oyuncu için yönetmen önemli Siz hangi yönetmenlerle amaçlamak isterdiniz? Yeşim Ustaoğlu ile kafa patlatmak isterim Bayan yönetmen olması beni çok çekiyor Monitörün arkasından bayan yönetmenin beni yönlendirmesi fazla hoşuma gidiyor Son zamanlarda Güz filmi beni fazla etkiledi Nasıl filmler izliyorsunuz? Avrupa sinemasını seçim ediyorum İnandığım filmleri seyretmekten müsamaha alıyorum Slumdog Millionaire bunlardan biri Bu film ile Hollywood, Hindistan hikâyelerini keşfetti Hikâye insanlara fazla sıcak ve hakiki geliyor Hindistan’ın eşsiz ve reel bir hikâyesi var Türkiye de hikâyesini bulduğunda Hollywood bize gelecek Cinselliği bastırmıyoruz Demet Evgar son dönemde Turkmax’te yayınlanan ’Bir Bayan, Bir Erkek’ dizisinde oynuyor Evgar’ın, Emre Karayel’le başrolü paylaştığı dizide, her çiftin cinsellik de dahil yaşayabileceği durumlar özgün ve gözü kara bir tarzla anlatılıyor Evgar, dizide cinselliğin de konu edilmesi hakkında “Çoğu şey televizyonlarda bastırıldığı için böyle gerçekleri belirten diziyi görmek insanlara çok acayip geliyor Farklı bir dizi diyor Keza Demet Evgar Mollier’in ‘Pinti’ adlı oyununda sahne alacak Oyun üç perdeden tek perdeye düşürülmüş  

858,496Konular
981,797Mesajlar
29,863Kullanıcılar
AksnjsjdSon üye
Üst Alt