Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmigüneşi gördüm12 martta sinemalarda 10 kilo verdi, üç ayrı zamanda geçen filmi için şekilden şekile girdi 'Güneşi Gördüm’ filmi için 10 kilo verdiğini ifade eden meşhur usta Mahsun Kırmızıgül, üç bambaşka zamanda geçen hikayede şekilden şekile de girdi Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi 'Güneşi Gördüm' için tipini çoğu kez değiştirdi Üç öbür zamanda geçen filmin ilk çekimlerinde, uzun sakalları ve uzun saçlarıyla kamera karşısına geçen Kırmızıgül, derhal de saçlarını ve sakallarını kısacık kestirdi HOLLYWOOD STARLARI GİBİ Filmin senaryosunu yazdıktan sonradan, yönetmen koltuğuna da oturan Kırmızıgül'ü set esnasında görenler tanımakta zorluk çekiyor Hollywood'da dünya starlarının film için senaryonun gerektiği şekilde aşırı kilo alıp verdiklerini de andıran Mahsun Kırmızıgül şöyle konuştu; Ben yeni filmim için saç ve sakal değişikliğinin dışarıya, oynadığım şahsiyet gereği 10 kilo verdim Hekim kontrolünde verdiğim bu kiloları bitmiş dengeleyeceğim Bizde de bundan böyle filmlere inandırıcılık açısından bu kadar hassasiyet kullanmak gerekiyor Filmde Altan Erkekli ve Ali Sürmeli' de izleyiciyi şaşırtacak 12 MART’TA VİZYONDA Mahsun Kırmızığül, Altan Erkekli, Ali Sürmeli, Emre Kınay, Demet Evgar, Hande Subaşı gibi oyuncuların yer aldığı ve dağıtılmış sosyal kategorideki çocukların dramını anlatacak olan ‘Güneşi Gördüm’, 12 Mart ’da seyircisiyle buluşacak