Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Mahsun'u kızdırdılar

Mahsun'u kızdırdılar
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Mahsun'u kızdırdılar ünlü ne desem bilemedim hemen bu haberin üstüne Yönetmenliğe soyununan Mahsun Kırmızgül kendisine türkü diyenceler alev püskürdü iyide Mahsun sen bir türkücüsün bir insan 7 sinde ne ise 70indede öyle anılır bunda kızacak bişey yok HALA TÜRKÜCÜ MAHSUN'UN FİLMİ! 1548640920 1548640920 mahsunukizdirdilar5c4e629dc672cmahsunukizdirdilar5c4e629dc672c http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabermahsun11may%282%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg İKİNCİ FİLMİ 'GÜNEŞİ GÖRDÜM' İLE BEYAZPERDEYE ISINAN MAHSUN KIRMIZIGÜL'DEN SİTEM: EŞEK GİBİ ÇALIŞTIM HALA 'TÜRKÜCÜ MAHSUN'UN FİLMİ' DİYORLAR Beyaz Melek'in arkasında ikinci filmi 'Güneşi Gördüm'ü çeken Mahsun Kırmızıgül, kendisini 'şarkıcı', 'türkücü' olarak tanımlayanlara sitem etti Meşhur türkücü ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül şöyle konuştu: Müzik eğitimi almış biriyim 20'ye yakın eserim var 'Şarkıcı' ve 'sanatçı' ayrımının yapılması gerekiyor Benim gibi üreten ve işini hakkıyla yapan insanlara 'sanatçı' denmesi gerektiğini düşünüyorum Üretmeyen, sadece yorumlayan kişiler 'şarkıcı' olarak nitelendirilebilir 'Türkücü Mahsun'un filmi' denilmesi bilinçli yapılan bir ezikliktir Büyük emek verdim Eşek gibi çalıştım Başarının en büyük kriteri bahşedilen emektir TRAVESTİLİ AFİŞİ İNGİLİZLER ANLAMADI Kırmızıgül, 'Güneşi Gördüm'ün festivaller için hazırlanan 'travestili' afişi hakkında da ilk kez konuştu Afişin, tasarımcı Emrah Yücel'in tercihi olduğunu söyleyen Kırmızıgül, 'Afiş meseleyi iyice anlatmıyor Ses mühendisi bir İngiliz, travestinin vurulma anındaki fotoğrafları görünce çok şaşırdı Fotoğrafa kasıt katmaya çalıştı 'Travestiyi niye vuracaklar, sevgilisi mi yahut?' diye sordu Kardeşi olabileceği aklına gelmemişti Töre cinayeti altında bir kardeşin travesti olan kardeşini vurması bir ilktir' dedi